fbpx

Hjelp til å prestere bedre

Hjelp til å prestere bedre

Sponset innlegg, Foto: Bjørn Sagen

Rett etter finalen skal jeg begynne privatundervisning med en ny student i 9. klasse engelsk hos Ungdomsakademiet. Som privatlærer setter jeg av noen timer i uka til å møte en elev som ønsker litt ekstra støtte i undervisningen, og vi kan gjøre oppgavene veldig tilrettelagt for den eksakte eleven.

De søker faktisk flere privatlærere, og det er en veldig fin ekstrajobb ved siden av studier. Du søker gjennom denne nettsiden: http://ungdomsakademiet.no/, og du fyller der inn i et skjema over hvilket fag du ønsker å undervise i. Det er jo som regel sånn at man er litt flinkere i et fag enn et annet, så hvorfor ikke bruke den kunnskapen man har til å hjelpe andre? 

Jeg følger denne læreformen:

ÉN LÆRER DEDIKERT TIL ÉN ELEV

Eksklusiv tilgang til læreren

Full fleksibilitet i valg av undervisningstid og sted

Gjennomgang av pensum i egen tempo

Eleven kan stille de "dumme" spørsmålene uten å frykte noen

Kan bruke timen til å få hjelp i andre fag også

Full konfidensialitet 

Det går også an å melde seg opp til gruppeundervisninger, eller at man lærer to og to elever om gangen. 

b2ap3_thumbnail_DSC_0161_20150822-205428_1.JPG

Nå er det kun 1 uke igjen til finalen, og jeg begynner å bli litt smånervøs. Nå har jeg jobbet med konkurransen siden Februar 2014, og det føles ut som alt lader opp til øyeblikket neste søndag kveld. Nå er det bare å stå på den siste uka :) 

På mandag kveld reiser jeg til Lom, og på tirsdag skal jeg gå på tur i Jotunheimen med fotograf Frank Foss og kjoledesigner Nina Thorsø. Vi skal ta bilder av finalekjolen min på en isbre der oppe, så det blir utrolig spennende. Krysser fingrene for sol og varmegrader :))

Ikke glem å stemme på meg ved å sende MISSU 12 til 2160 <3 7 kr per SMS. Tusen takk for alle stemmer!

-Martine

Ta vare på deg selv
Skjønnhetstips
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på