Fotoshoot!

For noen uker siden valgte jeg å invitere med meg bestekompisen min, Benjamin på en fotoshoot. Tidligere har verken jeg eller han vært med på en sånn type shoot, noe som gjorde det både utfordrende for begge to. Det var veldig spennende å samarbeide med en annen under fotografering. Vi startet med å finne noen inspirasjons bilder sammen, deretter prøvde vi å etterligne dem, men med vår egen vri. Det er lurt å ha noe å gå ut ifra før en slik shoot, slik at man skal få mest utnytte når man står foran kameraet. Selve opplevelsen var veldig lærerikt. Det var mye latter og kreativitet.

Det er fint å ha bilder å kunne se tilbake på. I denne aldersgruppa jeg er i starter mange av mine nære venner å flytte for å studere, reise eller dra i militæret. Da er det viktig å bruke den tiden man har sammen godt og skape noen minner. Her er resultatene fra fotoshooten med meg og min bestekompis:

Fotograf på alle bildene: Per-Martin Grambo

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Miss Universe Malta på Melodi Grand Prix?
Holde seg frisk og sunn er ikke en sprint, men en ...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på