Holde seg frisk og sunn er ikke en sprint, men en livslang livsstil!

Holde seg frisk og sunn er ikke en sprint, men en livslang livsstil!

Kosthold og trening

Mye har skjedd siden sist jeg blogget! Fortsatt singel og selv om det er uvant så liker jeg det. Har hatt mer tid til venner, familie, mine hunder og ikke minst meg selv. Jeg var en uke i Portugal, da ble det null trening og mye usunne drikker og matretter. Og når jeg kom hjem fortsatte det, var vanskelig å komme inn i det gode rutinen igjen.

For noen dager siden ble det nok og jeg bestemte meg for å ta meg sammen. Nå er det fullt fokus på trening og sunt kosthold igjen. Som noen av dere kanskje vet har jeg i årevis slitt med spiseforstyrrelser, min "overlevelses mekanisme", for å unngå reel aps, er nemlig å være streng mot meg selv. Sette opp mål og regler for meg selv er helt nødvendig og avgjørende hvis jeg skal fortsette å være snill mot meg selv og behandle kropp og sjel fint. Godteri og chips er ut av vinduet, literlilly kastet ut av vinduet :p og så i søppel kassen of course. Som en erstatning tar jeg sukkerfri pastiller, tyggegummi og sunne drikker. For andre gang i år er jeg på shakes. Og det funker drit bra. Du kan lage din egen shake, eller kjøpe fra apoteket eller helsekostbutikker. Hvis du ikke helt vet hva du driver på med anbefaler jeg å ta turen innom en butikk. Egentlig så skal man kutte ut all mat og leve på 5 shakes om dagen i fire uker. Jeg liker å gjøre det gradvis. Tre shakes og to måltider på en dag og etter hvert erstatte alle måltider med shakes. Dette vil gi resultater. Og kombinerer man dette med trening vil resultatene kunne bli store til ekstreme.

En siste anbefaling er å trene 4 ganger i uken. Er man virkelig ute etter en

!!Change!! Ønsker å bli fit, sunn og sterk. Må man satse. Fullt og helt og ikke noe mindre.

Kommer snart til å legge ut treningsbilder og og filmklipp, gleder meg masse til den dagen!!!!Følg meg videre på min vei. Kommenter gjerne vil gjerne høre fra dere og lese dine inspirerende historier og unike bilder!

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Fotoshoot!
Vinn Roo’bar og mye mer =)
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på