fbpx

Fra en tilfeldig påmelding til å stå i finalen

Skjermbilde-2017-07-26-kl.-13.53.40

Denne konkurransen her startet for meg da jeg fikk en mail at jeg har blitt trukket ut som deltager til Miss Norway 2017. Jeg skjønte ganske fort at dette går på eget initiativ og at jeg må jobbe hardt for å nå langt. Jeg som mange andre trodde at det bare var å være med på fotoshooter og ting som miss norway ordnet for oss. Men det er tvert om, det har vært en lang reise hvor jeg virkelig har vokst som person.

Gjennom disse få månedene har jeg lært utrolig mye. Jeg har nå endt opp med å få 6 oppdragsgivere. Disse samarbeider jeg med for å få i gang markedsføring på best mulig måte. Jeg har vært med på et moteevent der jeg var representant for kjolebutikken Kathyda. Der skulle jeg prestere profesjonell på catwalken, møte mange hyggelige folk og samarbeide med andre modeller.

Her er noen av dem sine logoer:

Noe som betyr veldig mye for meg er veldedighetsarbeid. Jeg har gjort til sammen tre veldedighetssaker. Blitt blodgiver, veiledet barn under ponnileir og gått bøssebærer for kreftforeningen.

 

Noe som jeg har vært med på mest av, er fotoshooter. Jeg har til sammen vært med på ca 13 fotoshooter. Jeg har vært en rekke ganger i media (aviser, blader og radio).

Under denne perioden der finalen nærmer seg, så har jeg jobbet hardt for å få stemmer. Jeg har laget en egen plakat hvordan folk kan stemme på meg, og hengt opp i storbyer, gater, butikker og busstasjoner. Noe som var veldig flaut, å henge opp plakater av seg selv. Tusen takk til IllusionPhotography som hjalp meg med å ta bilde til dette, og laget en profesjonell video som ble sendt inn til finaleuttaket.

Til dere som har stemt på meg – dere aner ikke hvor mye det betyr for meg! Hver eneste stemme og støtte jeg kan få betyr mye. Jeg er kanskje fra en liten by og det er vanskelig å få kontakter. Men de som er her i fra har støttet meg helt i fra starten av denne konkurransen.

Det er først nå det virkelig går opp for meg hvor nære finalen er, og hva sjansen er for å vinne. Jeg kommer virkelig til å savne de oppmøtene vi misser har hatt. Alt i fra kursing, sosialiteten og båndet vi sammen har.

Er du en person som vil oppnå et fantastisk minne for livet, så meld deg på til 2018! Husk: Alle er perfekte

 

Vi sees i finalen på lørdag,

klem Kaja Kojan

Min siste tur før finalen - Bodø
Fra motgang til finale
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på