Min siste tur før finalen - Bodø

Foto: Kjell Rødhammer

Hei igjen godtfolk, nå er det ikke lenge igjen til finalen! Jeg er veldig spent og nervøs for lørdagen, og jeg er akkurat ferdig med å pakke kofferten. Morgendagen starter med siste finish på negler og bryn hos min sponsor før jeg drar videre til Oslo. Senere går turen innom Wallmans for å øve med resten av jentene. Dette blir så gøy!

Selv midt oppi finaleuka var jeg fast bestemt på at jeg måtte tilbake til Bodø. Bodø var stedet som virkelig fikk meg til å se hvor sterk jeg har blitt. Det har vært tøft, men det viktigste er å alltid ha troen på seg selv. Finalekjolen min for meg symboliserer styrke og store drømmer. Uansett hva som skjer på lørdag tar jeg med meg all kunnskap videre i livet. Jeg føler meg klar til å ta steget videre og vise hva vi i Norge har å by på!

Jeg har lagd en video som egner seg til mobil og ikke pc, men legger den ved uansett. Kvaliteten er ikke til å skryte av så jeg anbefaler alle til å gå inn på min instagram konto HER for å se videoen i HD kvalitet.

 

Det er fortsatt mulig å stemme meg til topps ved å sende Missu 4 til 1963! Setter pris på alle stemmer og all støtte jeg har fått hittil i konkurransen. Ellers håper jeg dere får en fin kveld videre!

- Celine Herregården

Gi stjerner til dette innlegget:
Morgenstund – er «gull» i grunn!
Fra en tilfeldig påmelding til å stå i finalen
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på