fbpx

Frivillighetsarbeid

Hei!

For en liten stund siden meldte jeg meg hos Østbyen Frivillighetssentral, og i den forbindelse var jeg på mitt første oppdrag som frivillig i dag. Oppdraget besto av å hjelpe til på Bakklandet menighets omsorgsenter med dagens aktivitet, som var bingo med kaffeservering.

Vi startet med å gå rundt for å samle de som ville være med på Bingo i Hagestua, som er et fellesareale for alle som bor der. Selv hadde jeg aldri spilt bingo før, men det var faktisk lett å lære og det var en aktivitet som passet for alle aldre. Det ble veldig god stemning både blant de eldre og frivillige.  Etter en liten stund med bingospill var det tid for kaffe og kaker, etterfulgt av en ny runde med Bingo. Det var flere som vant seg fine premier, og det var utrolig gøy å se hvor engasjert alle var!

Synes det var veldig givende å hjelpe til med en slik aktivitet, man føler virkelig at man gir mye av seg selv. Stunden sammen med de eldre, ansatte og frivillige på Bakklandet omsorgsenter i dag var så koselig, og jeg kommer absolutt til å bidra på oppdrag der senere også. Har selv hadd ei mormor som bodde på sykehjem, og vet hvor lite som skal til for å lyse opp hverdagen. 

 

Oppfordrer alle som har litt ekstra tid og mulighet til det, og melde seg som frivillig fordi man får så mye tilbake ved å hjelpe andre!

Håper alle får en fin uke videre!

Kommer flere oppdateringer fra meg i løpet av uka. 

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier♥

Facebook:https://www.facebook.com/Eirin-Myrvang-Berg-Veien-til-Miss-Norway-2017-1654365204892664/?ref=bookmarks

Instagram: eirinmyrvang

Snapchat:eirinberg 

Se på det som en liten advarsel
MITT FØRSTE INNLEGG❤
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på