fbpx

Gluten-fri mat i Milan

pizza-milan

The rumors are true! Italia har sinnsykt mye god glutenfri mat! Jeg har sett masse om alle glutenfrie alternativene i Italia og det er så sanne. Jeg har kun vært i Italia en gang, men det var mens jeg enda kunne spise gluten... Jeg ble helt sjokkert over alle stedene som hadde mange og gode glutenfrie alternativer og ikke minst alle stedene som var dedikert glutenfri, altså at alt er glutenfritt. Jeg rakk ikke spise så mye på de 24 timene jeg hadde i Milan, men jeg så på appen over glutenfrie steder at det var veldig mange og på hver meny vi gikk forbi. Jeg rakk hvertfall å spise favoritt pastaen min som ikke er så lett å finne andre steder; Glutenfri tagliatelle pasta carbonara! Jeg spiste også Ravioli.Og alt var altså såååå utrolig godt. Det var så godt at jeg slet med å stole på at det var glutenfritt, noe som det var; jeg dobbelt sjekka appen, på menyen og med servitøren, og jeg fikk heller ingen plager. Legger ved bilder under:)

 

 

Xx Nikki

Insta: nikkismissnorwayadventure

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stemme på meg: send sms "MISSU 8" til 2401 (pris: 20kr)⯑

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hjemmelaget Jordbærsyltetøy
Den bakte poteten for en hver smak

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på