fbpx

HASSING IS BACK!

Hei alle sammen!

 

Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg tittet innom denne bloggen. Hverdagen er i gang for fullt og jeg har begynt å vende meg til "det normale livet" utenfor den såkalte "Miss Universe Norway-boblen" som jeg har befunnet meg i det siste året. Det er utrolig rart hvor fort ting kan endres! Fra å jobbe med sponsorarbeid, blogging og andre aktiviteter i konkurransen 24 timer i døgnet til at det brått er over i løpet av natten- det er rart altså. Jeg tror mamma kan skrive under på at jeg var ganske så rastløs dagene etter finalen- altså, hva skulle jeg gjøre med livet nå? Hehe neida, eller det føltes litt sånn! Likevel har jeg vært så utrolig heldig og har mange prosjekter gående for tiden, noe som er utrolig morsomt. Når en dør lukkes, åpnes en annen- husker dere jeg skrev det i innlegget mitt dagen etter finalen? Jupp, det ser jo ut til å stemme :-)

 Foto: Terje Skår // Make-up: Jenny Brelin

 

Det har seg slik da at jeg er en person som det er vanskelig å bli kvitt med det første, og denne gangen er heller intet unntak! Konkurransen blir ikke helt kvitt meg enda, noe jeg er super-duper glad for. Jeg har nemlig fått muligheten til å være en av coachene for de nye deltakerne denne sesongen! Og woho, det er jo akkurat den rollen jeg brenner for. Det siste året med full satsing innenfor konkurransen har ført til at mye av hjertet mitt ligger igjen nettopp der, så det er en ære at ledelsen vil ha meg med videre på laget! Jeg har jo erfart og lært en hel masse den siste tiden- så dette er jeg veldig klar for å videreformidle til de nye jentene.

 

 Foto: Terje Skår // Make-up: Jenny Brelin

 

Første samling er allerede i morgen! Ææ, tenk at det er 1 år siden det var jeg som satt der helt uvitende om hva jeg hadde begitt meg ut på. I morgen skal jeg snakke om nettmobbing og hvordan man skal takle det- et tema som fikk mye fokus i forbindelse med min deltakelse.

 

Jenter- jeg gleder meg MASSE til å treffe dere i morgen!

 

  Foto: Terje Skår // Make-up: Jenny Brelin

 

Åh, det var virkelig godt å være tilbake på denne bloggen. Tror den trengte en pause også. Stakkars, den må jo ha blitt helt utslitt etter sesongens mange innlegg og bildeopplastninger!

 

 

Ha en fin fredag alle- det skal jeg :-)

Nå er vi i gang!
PHOTOSHOOT MED ERFARNE STORESØSTRE
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på