fbpx

Sara Hassing er deltaker i Miss Norway

HASSING IS BACK!

Hei alle sammen!

 

Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg tittet innom denne bloggen. Hverdagen er i gang for fullt og jeg har begynt å vende meg til "det normale livet" utenfor den såkalte "Miss Universe Norway-boblen" som jeg har befunnet meg i det siste året. Det er utrolig rart hvor fort ting kan endres! Fra å jobbe med sponsorarbeid, blogging og andre aktiviteter i konkurransen 24 timer i døgnet til at det brått er over i løpet av natten- det er rart altså. Jeg tror mamma kan skrive under på at jeg var ganske så rastløs dagene etter finalen- altså, hva skulle jeg gjøre med livet nå? Hehe neida, eller det føltes litt sånn! Likevel har jeg vært så utrolig heldig og har mange prosjekter gående for tiden, noe som er utrolig morsomt. Når en dør lukkes, åpnes en annen- husker dere jeg skrev det i innlegget mitt dagen etter finalen? Jupp, det ser jo ut til å stemme :-)

 Foto: Terje Skår // Make-up: Jenny Brelin

 

Det har seg slik da at jeg er en person som det er vanskelig å bli kvitt med det første, og denne gangen er heller intet unntak! Konkurransen blir ikke helt kvitt meg enda, noe jeg er super-duper glad for. Jeg har nemlig fått muligheten til å være en av coachene for de nye deltakerne denne sesongen! Og woho, det er jo akkurat den rollen jeg brenner for. Det siste året med full satsing innenfor konkurransen har ført til at mye av hjertet mitt ligger igjen nettopp der, så det er en ære at ledelsen vil ha meg med videre på laget! Jeg har jo erfart og lært en hel masse den siste tiden- så dette er jeg veldig klar for å videreformidle til de nye jentene.

 

 Foto: Terje Skår // Make-up: Jenny Brelin

 

Første samling er allerede i morgen! Ææ, tenk at det er 1 år siden det var jeg som satt der helt uvitende om hva jeg hadde begitt meg ut på. I morgen skal jeg snakke om nettmobbing og hvordan man skal takle det- et tema som fikk mye fokus i forbindelse med min deltakelse.

 

Jenter- jeg gleder meg MASSE til å treffe dere i morgen!

 

  Foto: Terje Skår // Make-up: Jenny Brelin

 

Åh, det var virkelig godt å være tilbake på denne bloggen. Tror den trengte en pause også. Stakkars, den må jo ha blitt helt utslitt etter sesongens mange innlegg og bildeopplastninger!

 

 

Ha en fin fredag alle- det skal jeg :-)

  1143 Hits
1143 Hits

Slik tar du vare på huden din i sommer

//Sponset innlegg

Sommeren i Norge er i gang for fullt og mange av oss nyter den til det fulle- noe vi fortjener etter et langt år med jobbing, skole og alt annet som hører den hektiske hverdagen til. Sol, iskrem og noe godt i glasset er noe av det vi nordmenn har høyt oppe på listen over ting vi forbinder med sommeren. Mange drar også på ferie hvor man ofte eksponerer kroppen for mer sol enn vanlig. Men, er huden vår like glad for sommer og dens mange gjøremål som det vi er?

 

Jeg har lært i anatomien på skolen at huden er kroppens største organ. Det vil si at den er levende, selv om det kanskje ikke ser sånn ut. Som alt annet levende, betyr dette at huden vår stiller noen krav og har noen behov for at den skal være fornøyd og dermed gløde slik mange av oss vil at den skal- på samme måte som at vi må ta hensyn når kroppen vår skriker feber.

Sommermånedene er måneder hvor budsjettet på solkrem er høyere enn ellers, som en følge av at vi tilbringer mer tid ute i en sol som er sterkere enn ellers. Sommerens høyeste mål er for mange å opparbeide seg den gyllende og nøttebrune hudfargen. Vi ligger langflate på solsengen dag ut og dag inn mens vi kjemper mot varmen og de sterke strålene fra sola i håp om at skillen gradvis blir bedre og bedre. I tillegg til en høyere luftfuktighet, fører dette til at vi svetter mer. Dette fører til at talgproduksjonen i huden øker, noe som igjen resulterer i en fetere hud.  For å ikke legge all skylden på solen, er vi nordmenn også ganske så flinke til å unne oss litt ekstra nå i ferien med både god mat og drikke. Dette er også faktorer som påvirker huden din.

 

Som resten av kroppen, er huden vår noe vi skal ha helt til vi blir gamle. På samme måte som at bilen av og til må på verksted for å fungere slik den skal- må huden vår på samme måte også bli pleiet i ny og ne. Dette har jeg gjort noe med! Bodyfly Frogner tilbyr en rekke forskjellige ansiktsbehandlinger som kan sette en stopper for eventuelle hudproblemer eller rett og slett stimulere huden til å gløde enda mer enn det den gjør.

 

Jeg har aldri hatt store plager med huden min, men det betyr heller ikke at den ikke trengs å bli tatt vare på. Derfor tok jeg turen til Bodyfly for å pleie huden- noe som gjør godt for både kropp og sinn nå i en litt over gjennomsnittet hektisk hverdag. Og som alltid- jeg forlot salongen med en ny-renset og fuktig hud. Og ikke minst, med et stort smil om munnen :-)

 

Det var den flinke dermatologiske og kosmetiske sykepleieren, Sonia som utførte behandlingen på meg. Hun renset huden, før hun brukte en peeling for å fjerne døde hudceller og "gammal moro". Deretter la hun en spesialmaske som var tilpasset min hudtype. Vi er alle forskjellige, så her handler det om å finne ut av hva som behandler akkurat DIN hud best! Denne masken var svært fuktighetsgivende og man kunne nesten høre hvordan huden sugde til seg all fukt den fikk tilført. I tillegg til dette, fungerte denne masken som en "forsterker" på hudens barrierefunksjoner ved at den regulerer fuktighetsflyten som finnes mellom de forskjellige hudlagene vi har.

 

Jeg oppfordrer alle til å ta turen til Bodyfly- den fine klinikken som ligger sentralt på Frogner. Huden er noe vi ikke skal tulle for mye med- da den er noe vi skal ha med oss i mange, mange år. Hva er vel ikke bedre enn å gå en kaldere tid i møte med en frisk og ny-renset hud som det oser sunnhet av? Vel, det er en velværepost som man virkelig burde ta seg tid til!

 

Bodyfly Frogner er en utrolig fin klinikk som ligger sentralt på Frogner. Her blir man tatt veldig godt i mot av de fantastiske ansatte som brenner for det de driver med. Klinikken er altså en klinikk full av kunnskap. 

Vil DU gi huden en liten gavepakke full av ting som den virkelig setter pris på? Da kan du bestille time til en av deres ansiktsbehandlinger på deres hjemmeside. Du kan også gå inn på deres Facebook-side eller  for å lese mer om hva Bodyfly Frogner har å tilby. 

 

På vegne av både meg selv og Bodyfly Frogner vil jeg ønske dere videre en god sommer- nyt alt det gode den har å by på!

En siste ting dere, solkrem er IKKE bare for pingler! 

 De dermatologiske og kosmetiske sykepleierne, Sonia og Rosa 

BODYFLY FROGNER

www.bodyflyfrogner.no

Facebook: https://www.facebook.com/bodyflyfrogner/?fref=ts

 

Adresse: Frognerveien 20

0263 OSLO

E-post : post@bodyflyfrogner.no

Telefon: 21 42 25 50

 

 

 

Vil du at jeg skal bli den jenta som står igjen til slutt og som får æren av å representere landet vårt, Norge i den store og prestisjefylte "Miss Universe"-finalen? Da kan du gjøre dette:

Send SMS med kodeordet MISSU 14 til 1963. Koster 10,- per stemme

 

 

Bilder: Foto Peder Klingwall - VizPro AS

  1188 Hits
1188 Hits

Wik & Walsøe- serviset som gir deg et kongelig måltid

Wik & Walsøe- serviset som gir deg et kongelig måltid

 //Sponset innlegg 

 

"Når vi setter oss til bordet ønsker vi å dekke det med raushet og varme, vi vil ha det trygt og godt, men har ingenting imot å overraskes av det litt uventede". 

 

Den lange søndagsfrokosten, fredagstacoen, familiemiddagen eller bare den enkle kveldsmaten, etter en lang og hektisk dag, er alle hverdagslige begivenheter, men som med alt annet trenger en liten oppgradering i ny og ne. Her tenker jeg ikke på å bytte ut gulosten med manchego eller tacokjøttdeigen med den møreste indrefileten. Jeg tenker på å bytte ut salatbollen med sprekk i eller de halv-ripete tallerkene, som et resultat av mange års bruk har begynt å se skittene ut - selv etter en runde i vaskemaskinen. Middagsbesøk fører ofte til at mange sitter foran pc-skjermen på jakt etter inspirasjonsbilder på hvordan de skal få dekket det perfekte bordet, og det er ikke så mye som skal til! Svaret på dette er et fint servise. 

 

Designstudioet Wik & Walsøe har nå lansert sitt aller nyeste servise-"Røys", et servise i steingods. Dette serviset, som er preget av et norsk design, skaper det perfekte middagsbordet ved kontrasten mellom den matte overflaten og den fargede glasuren som gir et lekent og vakkert uttrykk. 

Wik & Walsøe er et anerkjent designstudio som utvikler glass og porselen, hvor produktene er inspirert av det norske- både naturen og kulturen. Deres debutkolleksjon ble lansert i 2007 og allerede i 2013 mottok de prisen for Årets Gründerkvinne- en pris som deles ut av Innovasjon Norge. 

 

Mange tenker kanskje på det å ha skapet fullt av et helt servise som noe man har først når man blir voksen? Studenttilværelsen og livet på hybel fører ofte til at man går til innkjøp av en startpakke fra en av storprodusentene eller at man kjøper en tallerken her og der. Mange forbinder også middagsservise med bestemors koppestell som så vidt kunne tas i eller brukes, da kantene var av gull og historien bak var så lang at tallerkenen knakk i to bare man tenkte på å sette gaffelen i det. Ikke nok med det, den ene dagen i året det kunne brukes var julaften. Etter middagen måtte alle delene forsiktig håndvaskes, noe som resulterte i at julaften endte opp med å bli en familiesammenkomst på kjøkkenet sammen med zaloen og oppvaskbørsten. I motsetning til dette er servisene fra Wik & Walsøe både moderne og bruksvennlige ved at det kan settes i oppvaskmaskinen. Stengods egner seg også godt til hverdagsbruk og kan fint brukes i mikrobølgeovnen. 

 

Serviset "Røys" har nå tatt over både skuffer og skap her hjemme, i tillegg til at det også har blitt min nye favoritt på kjøkkenet! Det rene designet og duse fargene gjør det hele veldig stilfullt og ikke minst enkelt å matche med både blomster og servietter, vaser og annet man måtte bruke til å dekke opp et bord. Den klassiske formen gjør at det kan brukes i mange forskjellige settinger. Serviset finnes i 4 forskjellige farger- rosa, grønn, klar og blå- så her er det noe for alle og en hver. La fantasien ta over og miks og match fargene- dette kan føre til magi i både skuffer og skap. Frokost som middagsselskap- denne serien gjør et hvert måltid til å se ut som en festmiddag! Hvem ønsker vel ikke at den kjedelige brødskiven med ost på skal både se og føles ut som en kongelig frokost? 

 

Jeg ser nå lykken i det å eie et helt servise hvor alt matcher- alt fra skåler til tekopper og forkosttallerkner. Det å ha et helt sett fører til det ikke skal mer til før man kan be inn hele vennegjengen sin på middag. I tillegg til at det fresher opp små hybel-kjøkken som det ikke alltid er like lett å gjøre koselige på grunn av plassbegrensningen, er serviset fra Wik & Walsøe av høy kvalitet som fører til at det er like fint vask etter vask- år etter år. Prisen er også overkommelig, så dette serviset kan til og med få plass på studentbudsjettet! Det å ha skapene fylt opp av et servise som "Røys" gjør det også enklere å sette seg ned å nyte maten i forhold til å hive i seg frokosten på vei ut av døren som for mange ofte blir det alternativet man velger. 

 

 

Jeg er virkelig utrolig fornøyd med mitt servise fra Wik & Walsøe, og det er ikke til å legge skjul på at jeg skal gå til innkjøp av flere av deres fantastiske produkter! 

Har DU lyst på noe fra deres fantastiske sortiment eller er du på jakt etter den perfekte venninnegaven, innflytningsgaven eller bryllupsgaven? Da kan du klikke deg hjem noen skatter eller utforske resten av Wik &Walsøes serier ved å besøke deres hjemmeside

 

Du kan også besøke deres Facebook-side HER og følge @wikwalsoe på Instagram for inspirasjon og nyheter! Nå får også alle mine følgere og lesere 20% rabatt når de handler i nettbutikken ved å skrive inn "sarahassing"som rabattkode i handlekurven. Tilbudet gjelder til i morgen 27.juli klokken 20.00!

 

”DU KOMMER IKKE FØRST AV Å GÅ I ANDRES FOTSPOR” 

Sitat Linda Svedal Walsøe, designer og kreativ leder, Wik & Walsøe.

 

Vil du at jeg skal bli den jenta som står igjen til slutt og som får æren av å representere landet vårt, Norge i den store og prestisjefylte "Miss Universe"-finalen? Da kan du gjøre dette:

Send SMS med kodeordet MISSU 14 til 1963. Koster 10,- per stemme

 

 

  2411 Hits
2411 Hits

Konkurranse- nå kan DU vinne!

Konkurranse- nå kan DU vinne!

Foto: Terje Skår // Make-up: Jenny Brelin

Sponset innlegg

 

Finaleuken er virkelig i gang for FULLT og i den sammenheng har jeg, i samarbeid med min sponsor Foodsave tenkt å kjøre en liten konkurranse for dere der ute- slik at dere også får kjent litt på spenningen og konkurransenervene. Å starte opp finaleuken med en konkurranse- hva er vel bedre enn det? Det er den perfekte oppvarmingen for meg i alle fall.

 

Så til alle dere der ute- nå kan DU vinne en 3 pack Freshbox by Foodsave til en verdi av 990,- kr! Denne freshboxen er et produkt som bidrar til et lavere matbudsjett ved at man unngår å ha et kjøleskap som er overfylt av gammel og muggen mat. Freshbox by Foodsave er et solid og ripefast serveringsbrett som er produsert i BPA-fri plastikk, samt med 4 uttagbare brett for en kjapp, ryddig og ikke minst enkel servering. Brettet har et design med krumme sider og passer de fleste kjøleskap med målene 29*37*9 cm. Vil du lese mer om dette vidunder-produktet? Da kan du klikke deg inn HER!

 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av en 3 pack freshbox, er å klikke deg inn på denne linken og delta. 

Konkurransen avsluttes fredag 27.juli klokken 20.00.

 

Da ønsker jeg alle sammen lykke til og en fortsatt fin mandag!

  1152 Hits
1152 Hits

4 dager, 3 presseoppslag og 1 sponsor rikere

 Først av alt- tusen, tusen takk for alle meldinger, telefoner, gode ord og tilbakemeldinger etter blogginnlegget "nett-trollene som ikke lykkes med å skade meg" som jeg publiserte onsdag kveld. Det å våkne til så mye positiv respons fra både kjente, ukjente, presse og media er helt overveldende. Jeg setter utrolig stor pris på det, og det er rørende å lese hvordan mennesker har sett hjelp i det jeg skrev i det nå mye omtalte blogginnlegget som har blitt lest, delt og fanget oppmerksomheten til mange tusen mennesker. Tusen takk!

 

Blogginnlegget har blitt publisert i både Fredrikstad Blad og Demokraten som du forholdsvis kan lese HER og HER.

 

Da dere- er det bare 6 dager igjen til det braker løs på Åpen Scene. I den forbindelse har Linn Adriana og jeg blitt intervjuet av Fredrikstad Blad, og dette intervjuet ble publisert i nettavisen i dag. Klikk deg inn HER for å lese om de finaleklare jentene. Tenk at Fredrikstad har hele to finalister- det er ganske så kult! Er det nå vi skal ønske oss en statue på Stortorvet ved siden av "Plankebæreren", Linn? 

Neida, den plassen skal han nok få lov til å pryde alene :-) 

 

På fredag etter at enda en sponsorkontrakt ble signert, var det klart for en ny shoot med min utrolig dyktige fotograf og make-up artist, Terje Skår og Jenny Brelin! Dette var ikke hvilken som helts shoot nei, men en shoot som de 3 hodene våre har planlagt sammen og forberedt seg til i mange, mange uker. Mange timer i sminkestolen og et samarbeid som kvalifiserer til benevnelsen "de tre musketerer". Shooten resulterte i å bli min absolutt favoritt-shoot noengang. Gurimalla, som jeg koset meg! Sminke,  oppsett og lyssetting kunne virkelig ikke klaffet bedre enn det gjorde. Jeg har heller ikke ord (noe jeg har slitt med flere ganger denne uken) på hvor dyktige Jenny og Terje er! Hodene deres bobler over av ideer og vi hadde et mål om å skape magi, noe jeg vil påstå at vi klarte! 

  

 

 Foto: Terje Skår // Make-up: Jenny Brelin

 

Nå skal jeg spare dere for mer tekst, da mine siste innlegg har vært ganske så lange. I går fikk jeg faktisk beskjed av bestefar om at det siste innlegget mitt var så  "ille" langt. Hehe, det er ikke bare bare å aldri ha hørt om ordet "skrivesperre"... Vi har nemlig ordnet det slik at bestemor og bestefar får mail hver gang jeg publiserer et nytt innlegg, så da går de rett inn og leser på ipaden sin. De er over gjennomsnittet ivrige og det er såå gøy! 

Så her bestefar, dette innlegget er til deg :-) 

 

 

 

Ha en flott søndag, alle! 

 

 

Vil du at jeg skal bli den jenta som står igjen til slutt og som får æren av å representere landet vårt, Norge i den store og prestisjefylte "Miss Universe"-finalen? Da kan du gjøre dette:

 

Send SMS med kodeordet MISSU 14 til 1963. Koster 10,- per stemme

  1302 Hits
1302 Hits

Reisen min- et eventyrlig kapittel

Reisen min- et eventyrlig kapittel

 Jeg skal nå ta med dere alle på en reise- en reise gjennom de siste 9 månedene fra den jenta som møtte opp på kurs 24.oktober, uvitende om hva dette dreide seg om og hvordan dette skulle gå- til den finalisten jeg sitter her som i dag. 

 

 

Datoen er 17.oktober og dagen er søndag- en relativt vanlig søndag som ikke skilte seg mye ut fra normalen, akkurat slik en søndag skal være. Jeg satt ved spisebordet i stuen og skrev på en innlevering som skulle leveres i den kommende uken. Mamma var også hjemme, men hva hun drev med husker jeg ikke. Lite visste jeg da jeg våknet opp den søndagen om at nettopp denne søndagen var en dag som skulle ende opp med å forandre livet mitt- i alle fall det kommende året. Jeg logget inn på mailen min for å laste ned et dokument til innleveringen min om hvordan konkurranseaspektet utfordrer den organiserte idrettens idealverdier. Denne innloggingen som endte opp med å ikke bli en hvilken som helst innlogging, resulterte i gledeshyl-og tårer. 

Det var den søndagen jeg fikk vite at jeg hadde gått videre fra førsteuttaket i Miss Universe Norway-konkurransen- en drøm jeg har hatt siden den gangen jeg stod foran speilet hjemme med en hjemmelaget sash av dopapir og holdt takketale for meg selv og selvsagt Miss Universe-juryen som jeg tror det bare var jeg som så. 

Lite visste jeg også om hvor jeg skulle ende opp i dag, nøyaktig 9 måneder/279 dager/ 16740 timer senere. I dag sitter jeg her med sashen over skulderen og finalekjolen ved siden av meg- mer klar enn noen gang for å delta på den store og prestisjefylte finalen om bare 8 små dager. JEG ER FINALIST! 

 

 

Bilde fra min første shoot i konkurransen. Foto: Andrea Freng

 

Allerede uken etter at jeg ble deltaker, ble det publisert artikler om meg og min deltakelse i konkurransen i de to lokalavisene vi har her i Fredrikstad- "Fredrikstad Blad" og "Demokraten". Allerede der snakket jeg ut om det som ble mitt motto, mål og kjennetegn i konkurransen. Jeg ville bryte med fordommene mange har til skjønnhetskonkurranser og uttalte meg med at "den norske Miss Universe-vinneren bør være en normal og sunn jente". Videre fortalte jeg om hvordan jeg ville bruke denne konkurransen til å være et godt forbilde for andre. Jeg håpet på at min deltakelse i konkurransen ville inspirere mennesker til å gå utenfor den såkalte "boksen" ved å si at man kun er sin egen hindring! "Klarer jeg- klarer du!". 

 

Disse presseoppslagene førte til at det ble publisert et debattinnlegg i Fredrikstad Blad med grunnlag at personen bak innlegget ble provosert av "arrangementer" som Miss Universe. Personen konkluderte med at man tydeligvis må være høy og slank for å ha et vinnende vesen. Jeg så meg med en gang pliktig til å svare på dette, da denne debatten oppstod på grunn av min deltakelse i konkurransen. Dette gjorde jeg via et blogginnlegg- et blogginnlegg som fikk utrolig mye positiv oppmerksomhet og tilbakemeldinger som førte til at det også ble publisert i avisen, både på nett og i papirutgaven. Her gikk jeg ut med at jeg selv er kun 165 cm høy og er omgitt av en helt normal kropp som viser idealvekt i forhold til min beskjedne høyde.

"Dette betyr at jeg ikke er den typiske «Miss Universe»-jenta med tanke på at jeg ikke tilfredsstiller de kravene og fordommene angående hvordan en slik utøver skal være, lest ut i fra leserinnlegget. Dette symboliserer igjen konkurransen og dens verdi. Hadde konkurransen kun vært basert på høyde, vekt og utseende, hadde nok ikke jeg sittet her i dag som en av deltakerne."

Jeg klarte nå å få mennesker til å forstå hva dette dreide seg om, noe som også førte til at høydekravet som i utgangspunktet var i konkurransen ble fjernet. Her sendte jeg også inn et usminket bilde som ble tatt etter jeg våknet, noe som også ble publisert i avisen. Dette er noe jeg er utrolig stolt av! Det at jeg nå fikk høre at jeg ble stemplet som en utrolig god rollemodell og et godt forbilde for andre var utrolig, utrolig stort! Dette var en seier! Innlegget finner du HER

En stk usminket Sara- et bilde som havnet i avisen

 

Dagene gikk og det gikk ikke en dag uten mailskriving, planlegging av møter, gjennomføring av en rekke fotoshooter og blogging. Allerede 4.januar fikk jeg mine to første sponsorer- Therese Hoff Dame & Herrefrisør og Byggmester Tor Egil Johansen. Det å få sponsorer var noe jeg syntes var utrolig morsomt. Etter introduksjonskurset i oktober, trykket jeg opp en stor bunke med sponsorbrev med både bilder og informasjon om hva en slik sponsoravtale gikk ut på. Jeg møtte personlig opp i butikker, salonger og bedrifter og spurte etter å få snakke med daglig leder/sjef. Tanken om at dette var skummelt har enda ikke slått meg og jeg tok heller ikke et nei for et nei. Dette tror jeg er mye av grunnen til at jeg i dag sitter her med hele 7 fantastiske sponsorer på laget mitt. Det å få lov til å være en del av deres team har vært en ære og jeg har storkoset med å hjelpe de med å fronte deres produkter/behandlinger/tjenester. Jeg syntes det fortsatt er surrealistisk når jeg kommer over bilder av meg selv på forskjellige nettsider. Mitt forhold til sponsorene mine har vært unike på hver sin måte og jeg kan ikke takke de nok for det fantastiske samarbeidet jeg har hatt med hver og en av de! Siste innspurt med sponsorarbeid er i gang for fullt, så dette blir knall :-) Min siste sponsor signerte jeg kontrakt med i dag, så dette viser at jeg ikke gir meg! Det er nå eller aldri. 

 

Mine fantastiske sponsorer som jeg så stolt kan si er en del av laget mitt er: 

• Therese Hoff Dame & Herrefrisør

• Byggmester Tor Egil Johansen 

• Bodyfly Frogner 

• Foodsave 

• Trondalen Utvikling

• Wik og Walsøe 

 Bilder fra noen av mine mange oppdrag og reklameinnlegg

 

Med tanke på at man aldri blir ferdig utlært og lysten til å møte flere av deltakerne, deltok jeg også på introduksjonskurset i januar. Med et hode litt rikere av kunnskap om hva jeg var med på og hvordan man skulle gå frem, var det på tide å bla om kalenderen og ønske februar velkommen. 

Denne måneden var selvfølgelig intet unntak mot å jobbe på spreng- det var jo nå snart tid for semifinale-uttaket! En rekke fotoshooter fikk som vanlig plass på kalenderen- akkurat som de hadde fått de forrige månedene. Her var det bare til å bruke fantasien og hele tiden prøve ut noe nytt. Ved å se gjennom portofolien min i dag, ser man at jeg har testet ut alt nettopp fordi jeg vil vise at jeg er allsidig. Og hvem dør vel av å prøve noe nytt? Ikke jeg :-) Antrekk, hår og sminke- fysøren så gøy det har vært å planlegge alt! Jeg tror jeg nå med stor sikkerhet kan si meg rustet nok til å delta i VM i planlegging. Med håp om pallplass, selvfølgelig. De fleste som kjenner meg syntes jeg burde jobbe som reiseleder, noe jeg ikke kan skjønner hvorfor? *ape-emoji som fniser*. 

 

Foto: Rita Bærum

Foto: Rita Bærum

Foto: Tom Tande

 

Foto: Rita Bærum

Foto: Terje Skår

Foto: Terje Skår

Foto: Rita Bærum

Foto: Rita Bærum

Foto: Rita Bærum

Foto: Rita Bærum

Foto: Terje Skår

Foto: Terje Skår 

Foto: Terje Skår

 

Det var også i februar jeg publiserte blogginnlegget "Ha hodet på rett plass- en avgjørende faktor".  Her fortalte jeg om hvordan jeg bruker det jeg vil omtale som en av mine sterkeste sider- nemlig psyken min. Dette er et resultat av min karriere som freestyle-danser og mange års erfaring innen idretten og studering av idrettspsykologi og mental trening. Dette innlegget fikk igjen stor oppmerksomhet, noe som igjen førte til at andre mennesker så hjelp og nytte i det jeg skrev. Innlegget finner du HER

 

14 .februar fikk jeg beskjeden jeg lenge hadde drømt om å få- jeg var nå semifinalist i konkurransen! Samme som søndagen i november, resulterte dette i gledestårer og et høyt forbruk av Cleenex-papir. I tillegg til dette høye forbruket av cleenex og etterhvert tomme tårekanaler, førte det til flere presseoppslag- både i lokalavisene, men også et radiointervju hos NRK. Her snakket jeg mye rundt blogginnlegget angående at skjønnhet er så mangt- det innlegget som også havnet i avisen. Frem til i dag har jeg hatt mange presseoppslag og lagt på toppen av listen over antall aktivitetspoeng i mange, mange måneder i strekk! 

Den fine genseren min som jeg fikk trykt opp etter at jeg ble en semifinalist! Foto: Terje Skår

 

Det at jeg nå var semifinalist førte til mer enn å kun endre navnet på facebook-siden min fra "deltaker" til "semifinalist". Det var nå kun én tanke som dominerte i hodet mitt og det var å finne opp det syvende giret som bilindustrien heller ikke har funnet opp enda og dermed tråkke gassen i bånd mot finaleuttaket som skulle være i april. Det neste store på agendaen nå var å spille inn presentasjonsfilmen min- og WOW! Jeg har enda ikke funnet et ord med passende beskrivelse til hvor mye jeg elsket og bli filmet og hvordan resultatet ble, og det nå 3 måneder i etterkant. Denne filmen ble regissert av selveste Theo Hogben! Hva mer kunne jeg bedt om? Nemlig, ingenting! Filmingen startet klokken 05.00 på min egen 20-års dag i håp om å få det beste lyset i Holmenkollen. Filmen min fikk utrolig mye positiv respons og har nå blitt sett over 6.000 ganger på YouTube! Du kan se den HER.

 

Etter filmlanseringen bar det rett videre på kurs og en uke på Beitostølen hvor jeg jobbet som frivillig under Ridderuka 2016! Det å bidra til at disse utøverne når mål, slår personlige rekorder og får drevet med det de elsker- nemlig skiidrett, er til å ta av seg hatten for! Dette satt livet i perspektiv og det var en ære å få bidra med det jeg elsker aller mest- langrenn, veiledning, motivasjon og det å skape idrettsglede! Videre dro jeg rett til Oslo for å delta på kurs hvor jeg ble opplært av organisasjonen Redd Barna. Dette er også noe jeg skal fortsette med etter konkurransens slutt. Jeg elsker å jobbe med og for barn!

 

Igjen ble Cleenexen og tårekanalene satt på prøve - nå faktisk bare noen timer etter at jeg kom hjem fra Beitostølen og Ridderuken. Jeg var nå en av årets finalister! Etter å ha beskrevet følelsen jeg fikk i det jeg fikk vite at jeg hadde gått videre fra både førsteuttaket og til å bli semifinalist, kan dere jo tenke dere selv hvordan jeg følte det nå! Nå fikk du sikkert et bilde i hodet av en jente som i ført pysj hopper rundt på gulvet som en sprettball med telefonen i hånda små-frustrert  over at hun ikke klarer å ringe alle hun kjenner samtidig. Da kan jeg bekrefte at det stemmer :-) 

Foto: Terje Skår

 

Tiden fra finaleuttaket og frem til nå har vært en reise og et eventyr for seg selv! I tillegg til det "samme gamle" som blogging, sponsorjobb, møter, shooter, intervjuer med presse og mye, mye mer- har jeg i tillegg også gått gjennom en lang eksamensperiode på Norges Idrettshøgskole hvor jeg er fulltidsstudent. Dette har gått som en drøm, nettopp fordi jeg brenner for det! Mange har undret seg over hvor mange timer døgnet mitt virkelig har og om jeg går på flybensin. Jeg kan bekrefte at døgnet mitt har 24 timer som alle andre (eller i alle fall de fleste av oss har) og at frokosten min ikke består av noe annet finurlig enn den høyt elskede havregrøten. Dette understreker igjen at jeg går 110% inn for å nå målene mine- i dette tilfellet toppkarakterer og en Miss Universe Norway- tittel. 

 

Foto: Terje Skår

 

Beautycampen nå i juni for alle finalistene er noe av det jeg vil huske aller mest fra dette bokkapittelet i selvbiografien min. Det var utrolig hyggelig å se igjen alle jentene og ledelsen- makan til gjeng skal man lete lenge etter! Martine og Klara fikk virkelig frem det absolutt aller beste i oss! Det å lære bort handler om så utrolig mye mer enn bare det å bidra til en økt kunnskap hos et annet menneske . Det handler like mye om å se hver enkelt og å bidra til at både læringsmiljøet og det sosiale fører til at det er et godt sted å være. Vi fikk også missebåndene våre- noe som førte til at sommerfuglene jeg hadde i magen forvandlet seg til elefanter. Tenk, at jeg virkelig er finalist? Nå slipper jeg endelig å lage mine egne sasher av dopapir!

 

Foto: Armand Dommer

 

 

Dagene har gått og det er nå bare 8 dager til finaleskuddet går og utfallet av denne reisen blir bestemt! Likevel er det ikke bare fryd og gammen i det å være finalist i en slik konkurranse. Jeg har helt frem til for noen dager siden valgt å bare fokusere på det positive og har derfor valgt og ikke bruke energi og krefter på de mindre hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått gjennom tiden min som deltaker. For 2 dager siden valgte jeg å gå ut med dette i håp om at mennesker som har opplevd det samme som meg kan se hjelp i hvordan jeg har taklet de såkalte "nett-trollene". I det som utgangspunktet var et vanlig blogginnlegg, forteller jeg om hvordan jeg ikke har latt meg vippe av pinnen av de meldingene jeg har mottatt. Jeg skriver om hvordan jeg ikke ofrer en eneste kalori på å bry meg om hva ukjente mennesker tenker om meg, da dette er personer jeg hverken kjenner eller har noe forhold til. Dette innlegget ble publisert onsdag kveld og bare noen timer senere, morgenen etter druknet telefonen min i tilbakemeldinger fra både kjente, ukjente, presse og media. Nå er blogginnlegget lest av mange tusen mennesker og det er også blitt publisert i både Fredrikstad Blad og Demokraten. Ord kan ikke beskrive hvor rørt jeg ble av å lese om hvordan mennesker så nytte og lære i det jeg skrev. Oppmerksomheten rundt innlegget har gått over all forventning! 

"Jeg glad for at jeg er en av de som står på deres liste over hvem de vil plage- da har jeg kanskje tatt plassen til en annen og med det hindrer en person som kanskje ville blitt såret i å få slike meldinger!".

Du kan lese innlegget HER.

 

Foto: Terje Skår

 

I dag sitter jeg her i sengen min og skriver dette innlegget som blir noe av det siste jeg gjør i denne konkurransen. Et titalls erfaringer rikere, et missebånd rikere, minner rikere og poeng rikere. Men det viktigste av alt- jeg er akkurat den samme jenta som hun som satt og skrev innlevering ved kjøkkenbordet i oktober. Da en jente uten sin egen facebook-side, en jente uten 10.000 følgere på sosiale medier og en jente uten en fet Portfolio. Men en jente med den samme personligheten, de samme drømmene, målene og ikke minst viljestyrken som hun som sitter her i dag har.  

 

Foto: Terje Skår

 

Jeg ser tilbake på et kapittel i livet mitt som jeg må innrømme at jeg er utrolig stolt over og ha klart å skape! Jeg har allerede nådd et av de to målene mine, nemlig å være en god rollemodell og et godt forbilde. Jeg har klart å kjempe meg til finalen uten å være den som har blitt tildelt de ekstra centimeterne eller den smaleste midjen. Jeg har klart det på grunn av hodet mitt! 

 

Jeg håper av hele mitt hjerte at dette kapittelet ender opp med å bli en innledning til et eventuelt nytt kapittel som kan begynne neste lørdag! Uansett vil jeg si tusen takk til alle som har fulgt meg og vært en del av denne reisen- jeg er målløs og sliter igjen med å finne passende ord! Finalen om 8 dager- la meg gjøre dette! 

 

 

Jeg vil også rette en takk til de fantastiske fotografene, stylistene og make-up artistene jeg har fått mulighet til å jobbe med! Andrea Freng, Kristian Grøndahl, Tom Tande, Linda Hylander, Kajin Alice, Rita Bærum, Theo Hogben, Jenny Brelin og Terje Skår. Dere har vært fantastiske og jeg er utrolig takknemlig for all den tiden dere har lagt ned i planlegging, redigering og shooting! En spesiell takk til fotografene Rita Bærum og Terje Skår som har vært mine hovedfotografer. I lesende stund er jeg i studio og jobber med Terje og Jenny i håp om å skape ny magi!

 

Vil du at jeg skal bli den jenta som står igjen til slutt og som får æren av å representere landet vårt, Norge i den store og prestisjefylte "Miss Universe"-finalen? Da kan du gjøre dette:

 

Send SMS med kodeordet MISSU 14 til 1963. Koster 10,- per stemme

  1889 Hits
1889 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på