Heads Up Hårstudio-når du ønsker noe bedre

Heads Up Hårstudio-når du ønsker noe bedre

//Sponset 

Da er det på tide å presentere min første sponsor, Heads Up Hårstudio. Jeg er utrolig glad for at jeg har med meg de på laget, og vi har planlagt masse spennende for vårt samarbeid fremover. Fra første dag har jeg følt meg utrolig godt tatt imot og velkommen av alle som jobber der.   

Heads Up har salonger på både Byåsen og Moholt, som eies og drives av frisørmester Toril Smistad. Sammen med seg har hun noen av Norges dyktigste frisører hvorav flere er konkurransefrisører med flere førsteplasser i NM og andre store show i inn og utland!

           

Heads up Moholt                                                      Heads up Byåsen 

Hår har forskjellig betydning for mennesker. Jeg personlig er opptatt av å ta vare på håret mitt fordi det er en del av meg. En del av min identitet, det som gjør meg til den jeg er. Det som engang ble regnet som vakkert eller tøft, har ikke nødvendigvis samme betydning nå. Trender endrer seg hele tiden, og i dag har kanskje flertallet av oss lyst på et mer individuelt uttrykk, noe som igjen stiller større krav til det kreative.  Frisørene på Heads Up er alltid oppdatert på de nyeste trendene, og de sørger for at du får akkurat den looken du er ute etter.

Heads Up har, i tillegg til dyktige frisører, også stylister og andre spesialister som kan gi kunden en helhetlig look.  Noen av frisørene er utdannet Make-Up artister, og kan legge nøyaktige den sminken du ønsker deg. Så enten du er brud, skal konfirmere deg eller har et annet arrangement, sørger de ansatte på Heads Up for at du ser enda mer strålende ut på din store dag. Eller kanskje du bare ønsker å pynte deg til ekstra på en vanlig hverdag? Da er det bare å ta turen innom en av salongene for å bli godt tatt vare på.

Filosofien er at alle skal føle seg velkommen i en avslappet atmosfære!

    

Her har vi lagt festsminke og satt opp håret i en elegant flette.

     

De tenker miljø, kvalitet og åpenhet!

Heads Up har en bevisst holdning til dette. Bedriften tilstreber miljøvennlig utstyr og produkter, bla. gjenbruk av belysning oppgradert med LED. Kvalitet kommer gjerne med erfaring, men det er i seg selv ikke nok. Hos Heads Up kurses derfor hele crewet jevnlig for å holde seg oppdatert i forhold til nye klippeteknikker, produkter, trender og moter. Et eksempel på dette er American Crew kurs som de ansatte nettopp har deltatt på. Da med fokus på fade klipp, som dere kan se et eksempel på under her.

 

     

Heads Up er godkjent lærlingebedrift og en flerkulturell arbeidsplass. De har over flere år hatt et tett samarbeid med arbeidstilsyn, NAV, og flere for bevisstgjøring og holdningskampanjer rettet spesielt mot svart arbeid og sosial dumping.

Jeg er stolt av å samarbeid med en så flott og dyktig bedrift som Heads Up Hårstudio. I tillegg til å være flinke i faget sitt, står de også for gode verdier. De skal ta vare på håret mitt og sørge for at det er på sitt beste på finaledagen den 29.juli. Vil du bli like fornøyd som meg? Ta turen innom Heads Up da vel! 

PS: nevnte jeg at begge salongene har massasjestoler med fotstøtte?

I samarbeid med Heads Up Hårstudio kjører jeg en konkurranse på min Instagram hvor du har muligheten til å vinne 20% rabatt på klipp, 30% rabatt på farge og en gratis kurbehandling fra Joico. Konkurransereglene finner du under mitt nyeste bilde på Instagram og kodeordet er: PÅSKE    

Link til min instagram for å delta i konkurransen: https://www.instagram.com/eirinmyrvang/

Begge salongene til Heads Up Hårstudio er aktive på sosiale medier, så følg de gjerne♥

Heads Up Moholt: https://www.facebook.com/Headsupmoholt/?fref=ts

                          https://www.instagram.com/heads.up.moholt/

 

Heads Up Byåsen: https://www.facebook.com/headsupstudio/?fref=ts

                           https://www.instagram.com/headsupbyaasen/                            

 

 Link til hjemmesiden: http://www.headsup.no/

Gi stjerner til dette innlegget:
Shoe Heaven? Store Sko!
Frieri?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på