fbpx

Hva jeg har lært av å være en Miss Norway finalist?

//inneholder annonse og reklame//

Mellom starten av juli i fjor og frem til i år så er det en uendelig lang liste når det kommer til hva jeg har lært, opplevd og utfordret meg selv til å gjøre.
Ydmykheten som jeg har lært i år har kommet i form av å vitne situasjoner som har med helse, urett, fattigdom, takknemlighet og barmhjertighet å gjøre.
Dette ordet bærer på så mye positivt men er ett, av mange, resultater når det kommer til realiseringer om hva livet bærer med seg.

I sammenheng med denne konkurransen, så lærer man altfor mye om hva det er man virkelig bør sikte etter. Mer enn noensinne så vi jeg utvide arbeidet mitt med å kunne ta del i å skape et tryggere miljø for andre.
Fokuset mitt har blitt mye tydeligere og jeg gleder meg kjempe mye til året som kommer og mulighetene som er i vente.
Etter å ha fått reise til Kenya i år så jobber vi nå med å få ferdig kampanjefilmen og ønsker å komme i samarbeid med andre organisasjoner som Unicef og redd barna for ulike oppstartprosjekter.
Jeg ønsker å reise tilbake til India og gjøre det samme i samarbeid med andre skoler her i Norge. Det bør være flere organisasjoner og veldedigheter som holder løftet sitt når det kommer til å donere det de har lovt og ikke bare en liten prosentandel.
I løpet av året så har jeg fått a opp mange saker som betyr mye for meg og jeg har lært at dette er retningen jeg vil gå. Jeg synes det er så spennende å dele kunnskap med andre når det kommer til ulike og spennende prosjekter folk kan delta i og få kjempe god utnytte av senere i livet.
Saker som har med miljø og helse har vært veldig viktig for meg, men jeg har vært veldig fokusert på å legge vekt på utdanning og barn og kvinner i u-land og psykisk helse. Det gjelder å kunne starte en samtale som mange ikke helt vet hvordan å ta opp. Å kunne få skrive kreativt og fremheve saker jeg mener er viktig har vært en stor inspirasjon for meg i år hvor jeg føler at jeg får brukt plattformen min til det fulleste.
På vei mot finalen nå så er det morsom å se tilbake på hvor mye jeg har lært i forhold til markedsføring, PR og hvordan å danne et godt arbeidsforhold mellom meg og sponsorene mine. Jeg gikk inn i denne konkurransen med å være den som intervjuer andre ikke omvendt. Til å begynne med så var det litt merkelig for min del at det ikke var jeg som lagde intervjuet og veiledet den. Spørsmålene fikk jeg ikke vite på forhånd og jeg lærte mer om hvordan å svare på spørsmål på en ordentlig måte og hvordan å gjøre det kortfattet. Det var mye å lære i forhold til hvordan media vi anse deg utfra hvordan du presenterer deg selv og hvordan du ønsker å legge fram deg og dine meninger.
Photoshoots basert på å ikke bare selge et produkt men mer meg selv var helt nytt for meg. Å jobbe som modell i industrien betyr som regel at du skal fremheve et produkt og ikke deg selv, du skal bare være en faktor i bildet, men våre oppdrag for sponsorene var helt annerledes. Det viktigste å egge fram i bilde var hvem man selv er og så var det hva man ønsket å formidle videre.
Jeg tror dette året gikk kjempe fort fordi det var så mye nytt som skjedde og det var kjempe mye å lære. Vi ble utfordret til å gå ut og danne nye forhold med organisasjoner vi vil representere og sponsorer vi vil samarbeide med. Enkelte ting som jeg trodde at jeg aldri ville tørre å få til eller gjøre ser jeg tilbake på nå og lurer på hvorfor jeg ikke har gjort det før. Menneskene jeg har møtt på grunn av deltakelsen min og mulighetene jeg har fått har vært helt uventet og akkurat de jeg trengte for å ære så mye mer om meg selv og hva det er jeg ønsker å gjøre videre med livet mitt. Jeg gleder meg til å fortsette med arbeidet mitt, å utvide på det og å ivareta alle forholdene som har blitt skapt.
Nå er det fullt kjør frem til finalen og jeg gleder meg kjempe mye til å se jentene igjen og at vi alle gjør vårt beste til å bli den som tar hjem tittelen som Miss Norway 2018.
Tusen takk til:

  • Alle i Miss Norway ledelsen som valgte meg som en av årets finalister
  • Vår coach Klara Szalai
  • Tidligere vinnere Christina Waage, Kaja Caroline Kojan, Celine Herregården og Vilde Andresen Bø for å hjelpe til med veiledning og kursing 
  • Mine sponsorerer - Alexandra Ritzi og Sofies Brudesalong
  • Miss Norway sponsor produktene som hjelper oss med å være på vårt beste på scenen - Go Fit, Linn Nguyen, Fred Hamilton, Renuadvanced, Studio Stye og Goldwell 
  • Alle organisasjonene og menneskene som har lat med representere dem, omtale sakene deres og få intervjue dem.
  • Alle presseoppslagene jeg har hatt i forhold til konkurransen
  • Alle fotografene, sminkørene, regissørene, designere og assistentene deres som har hjulpet til med alle photoshootene
BOUNCE#BACK
My Fashion Tips - Tønsbergblad.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på