fbpx

BOUNCE#BACK

37403467_10215161018131219_7733582606406516736_n

Nylig oppdaget jeg en fantastisk organisasjon via en felles venninne kalt BOUNCE#BACK.

En organisasjon som jobber for mye av det hjertesaken min er; barn og ungdom. Bounce#Back er en organisasjon bestående av mennesker med genuin lidenskap for arbeid med barn og ungdom.

Bounce#Back er en “bevegelse” og organisasjon som består av mennesker som tar initiativ til forbedring blant barn og unge i Alna, Grorud, Stovner og Søndre Nordstrand. Navnet på organisasjonen representerer resiliens (motstandsdyktighet). «Bounceback» fokuserer på å komme seg på beina igjen når livet prøver å presse oss ned på knærne.

Jeg har selv gått igjennom mine tunge perioder, men jeg har valgt å ikke la det knuse meg, jeg har kommet meg på beina igjen. Men det er ikke alltid man klarer det på egenhånd, derfor er det bra å ha en slik organisasjon som kan støtte barn og unge som trenger et ekstra tak for å komme seg på beina igjen. I Bounce#Back bruker de seg selv som en ressurs i møte med barn og unge. Det kan være ekstra hjelpsomt å få hjelp av noen som selv har gått igjennom tunge perioder, noen som vet hvordan det er å være på bunn, men fortsatt klarer å komme seg opp. Barn og unge trenger slike rollemodeller – noe som dere vet jeg ønsker å være.

Fra BOUNCE#BACK sin Instagramkonto

Bounce#Back gjør det for barna/ungdommen og familiene deres. De bryr seg som medmennesker og om samfunnet rundt oss. I Bounce#Back handler det om å plante et frø som skal virke forebyggende og forhindre stagnasjon eller forverring i barn og unges lærings- og utviklingsprosesser. Bounce#Back ønsker å tilrettelegge for gode samarbeidsmuligheter mellom skole og hjem, ved å danne en god relasjon til både foreldrene og barna/ungdommene, samt være en forsterkning og ressurs for skolene og nærområdene.

Jeg vil jobbe hardt for å hjelpe organisasjonen til å kunne nå større høyder og hjelpe barn og ungdom som virkelig trenger det.

Hvis du vil lese mer om Bounce#Back, følge med hva de driver med eller hjelpe dem fremover så sjekk ut deres hjemmeside: bounceback.no eller Instagram: Bounce Back Oslo

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!
(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena! 

MISS NORWAY 2018- My Journey
Hva jeg har lært av å være en Miss Norway finalist...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på