fbpx

Hvordan helga har vært

Hvordan helga har vært

Halohalo!


Jeg tenkte å skrive om hvordan helga mi har gått selvom det er ny uke da, men det har vært så spennende for meg! På fredag lagde vi presentasjonsfilmen min. Det var mer som en øvelse for hvordan jeg vil ha filmen, teknikker og utsikt, men det gikk ganske bra og vi får se hvordan den blir. Kanskje jeg skal bruke det som presentasjonsfilm? Blir jeg ikke fornøyd tar vi bare en ny runde med filming. Jeg synes dette er veldig gøy, så kan gjøre dette i flere timer uten å gå lei. Viktigste er at jeg får presentert meg på en fin og profosjonell måte hvor jeg viser fram hvem jeg er. Hvem er Fatimah ghadan egentlig? Ja du skal få bli kjent nærmere meg på video. Ikke nok med bare bloggingene mine :) presentasjonsvideo, ja det kan du glede deg til å se!

b2ap3_thumbnail_P1390571.JPG


Ikke nok med fredagens innsats med flere timer ute i kulda, men missekurs var det også på lørdag. På lørdag dro jeg på missekurs for en siste repitisjon om hvordan gå fram i konkurransen og hvordan komme deg opp. Synes var kjempefint å få en gjennomgang og bli kjent med de andre på kurset selvom det kun var 4 denne gangen. Alltid like gøy å bli kjent med glade mennesker!

På søndag (igår) skulle jeg på Show-walk kurs. Ohhhh, jeg hadde gledet meg så mye. Telte dager og timer for at det skal bli søndag,Men neida...Ble syk. På søndag sto jeg opp 7-tiden med hodepine og forskjøla. Følte hele verden rasa ned på meg, hadde for vondt i hodet. Det var dumt for det så veldig gøy ut ettersom de andre kandidatene hadde vært på kurset, men det er selvfølgelig en mulighet til nå på lørdag den 21. Da skal jeg fullføre. b2ap3_thumbnail_P1390531_20150316-190048_1.JPGb2ap3_thumbnail_P1390636.JPG

FOTO: KNUT YRVIN


Noe som er veldig morsomt med konkurransen er oss jentene. Vi møtes på kurs og andre aktiviteter og blir kjent, noe som er veldig gøy synes jeg. Nå fikk jeg ikke dratt på søndag da, men gleder meg masse til lørdag!

 -Fatimah

Official Facebook page ------> https://www.facebook.com/Fatimahghadanmissuniverse2015?ref=hl

Her er Julia!
Vippefin

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på