Hvordan være med å støtte brystkreftforeningen

Nå søndag den 15.10.2017 klokken 09.00 - 11.00 er det et løp i Oslo (rosa sløyfe-løpet), for de som vil være med å støtte denne flotte organisasjonen, nemlig brystkreftforeningen. Både menn og kvinner kan være med å delta uavhengig av alder. Dette løpet er også i andre distrikter, slik at de fleste i hele Norge kan være med om dem ønsker. 

Løpet går i fra Vaterlandsparken i Oslo sentrum og følger løypa Akerselva drøye fem kilometer oppover. Du beveger deg gjennom parker og over bruer, forbi moderne næringsbygg og vakre kulturattraksjoner. Hele tiden med Akerselva rett ved siden av. En tur langs Akerselva er i seg selv en opplevelse. Sammen med andre og for en god sak, blir det ekstra hyggelig. Løypa er forholdsvis lettløpt, med noe stigning underveis. Det er mulig å gå, jogge eller løpe, etter som hva men selv ønsker. 

Premie!

Alle som fullfører Rosa sløyfe-løpet får en fin medalje. I tillegg premieres de tre raskeste tidene totalt i herre- og dameklassen.

Hvorfor jeg velger å støtte denne organisasjonen?

Kreft er en forferdelig sykdom. Selv har min mor, og andre nære bekjente blitt rammet av denne sykdommen. Kreft er noe som begynner å bli mere vanlig blant befolkningen. De som blir rammet er helt uskyldige og dessverre så er det ikke alle som overlever eller takler disse streke behandlingene. Derfor syntes jeg det er viktig at vi som er friske, bidrar med vårt engasjement, og viser at vi bryr oss. Bli med å delta, alle er velkommene!  

For å delta, må du gå inn på denne nettsiden og registrer deg. Her er det også muligheter til å donere bort en pengesum, om det er slik at du ikke får deltatt i løpet. Husk at knappenåler og reflekser i sløyfe er ute i butikkene nå!<3

Lurer du på noe mere angående dette arrangementet, besøk nettsiden (her melder du deg på):

https://www.rosasloyfelopet.no/oslo/

 

Takk for at du er med å bidrar!<3

Gi stjerner til dette innlegget:
Trondheim
Tips til å komme i form, uten å tenke over det!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på