Tips til å komme i form, uten å tenke over det!

22359173_10159405324175084_1988112505_n

Hei! Da tenkte det hadde vært litt gøy å skrive et innlegg om hvordan man kan komme i form uten å legge merke til det, så her kommer noen gøyale tips til dere:

Hvis du for eksempel skal snakke i telefonen med ei venninne, og du vet at samtalen kommer til å bli lang, så kan man ta seg en gåtur ute. På den måten glemmer man bort at man går. Hvis du da har snakket i telefonen i 1 time, så har du allerede fått 1 time med trening uten å legge merke til det. Det sies at bare det å få sollys 2 timer ekstra i uka gjør at man automatisk blir lykkeligere.

Finne på noe sosialt med venner. Man kan ta en tur på bowling, gå i svømmehallen, gå i en klarte-park, eller kanskje en tur i skogen? Det er jo en fantastisk måte å være sosial på, og samtidig har det gøy.

Her er Bilde av meg å Martyna Phots på photoshoot i går.

 

Fotograf: Vestgardenphoto

Finn en gøy sport som du trives med. Tidligere gikk jeg på Cheerleadning, noe jeg syns var utrolig gøy, og jeg merket derfor ikke at det var trening (før dagen etterpå). Det finnes mange gøyale sporter, for eksempel dansing, kickboksing eller turning. Det som er viktig er å finne noe man trives med å gjøre.

Rydde og vaske huset. Dette er kanskje ikke det gøyeste man kan gjøre, men dette er en fantastisk måte å få seg mosjon på. Man kan jo og gjøre litt ekstra ut av det! Når man skal vaske klær, kan man for eksempel legge inn et og et plagg i maskinen, og ta squats mellom hver plagg.

Gå på shopping! Jeg vet ikke om man kan kalle dette trening hehe, men man får jo gått en del da. Mange studier viser at shopping kan regnes som trening. Man har fort gått en del på uten å legge merke til det, men ulempen med dette er jo at dette fort kan bli veldig dyrt!

Et kostholdstips jeg fikk av søstera mi til dere som er som meg og er helt avhengig av godteri (hehe), er å spise sitron og ingefær hver dag. Det stimulerer blodsukkeret slik at man får mindre søtsug. Dette skal jeg prøve ut i hvert fall!

Et annet tips er å begynne og ta trapper i stedet for heis. Det kan fort bli litt trening dersom man tar trappen til jobb eller skole hver dag i stedet for heis. Hva syns dere? har dere noen gode forlag til ting man kan gjøre, som man ikke tenker over er trening? :)) Håper dere har en fortsatt fin helg! 

Gi stjerner til dette innlegget:
Hvordan være med å støtte brystkreftforeningen
Tøffe forberedelser til Miss World
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på