fbpx

I full gang

Nå er alt i full gang med alt, skole, håndballen, håndball dømming, og ikke minst få hver dagene mine til å gå rundt.

Jeg sitter nå å prøver å finne en profesjonell fotograf eller finne meg en annen fotograf enn hu jeg bruker siden hu bor i Litauen så blir veldig langt for hu å pendle. Så hvis noen vet om noen så rop ut.
Dette er ikke bare bare, jeg skal også skaffe meg sponsorer, så jeg må nesten bare bite tennene sammen og holde hodet kaldt, dette skal jeg klare!

 Det er veldig morsomt  å se hvordan utfallet av planleggingen min blir, og se om det faktisk blir sånn jeg har planlagt. 

I dag fortalte jeg familien min og vennene om at jeg hadde kommet videre til første uttaket, og få høre reaksjonen dems var morsomt, og få vite at dem støtter meg. Mamma trodde ikke på meg i starten siden jeg ikke har nevnt noe om det, men hu sa hu var veldig stolt av meg. 

 

 

 

følg meg gjerne på instagram og på min facebook side

Instagram:https://www.instagram.com/peedeerseeen/

Facebook :https://www.facebook.com/Gry-Pedersen-Contestant-in-Miss-Norway-2017-1151901464871671/?ref=aymt_homepage_panel

Jeg er med videre!
Avisintervju og oppdatering

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på