fbpx

I himmelen

Hei flotte! 

Idag har jeg egentlig ikke gjort så alt for mye, slappet av, kost meg og vært en tur ute med mamma og mormor! Veldig hyggelig. Mormor skulle ha sko, men vanskelig som hun er fant hun ingen noen sko, hehe. Men det som er så utrolig gøy med å være med mormor er at vi begger er så utrolig glad i dette med interiør, mote, klær osv. Så vi har alltid noe slik å snakke om, og blir jo ekstra gøy og engasjerende når man er interessert i det enn snakker om:)
Haha, hun er veldig lik meg! skjeldent hun kommer hjem med noe nytt etter at hun har vært en tur på senteret. 

Vell, en annen ting jeg må fortelle dere er at jeg akuratt fikk mail om at jeg er valgt ut til å være med på kurs(missekolen) som blir utrolig gøy!! Gleder meg masse masse! Ble utrolig glad da jeg så mailen idag! Og sitter vell egentlig for meg selv her ved mac´en og smiler! haha! Dette blir hvertfall super gøy og spennende! Kanskje dette kan åpne nye dører? Utrolig takknemlig er jeg hvertfall for å være utvalgt! 

b2ap3_thumbnail_1234229_10200603257712438_989407179_n.jpg

 

SÅÅÅ STORT ER SMILET MITT NÅ :D Dette blir gøy! 
Ha en super helg og kos dere masse! Blir hyggelig å være på kurs med dere som er valgt ut til samme dag!!

Generasjon Grønn
Nytt hjem

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på