fbpx

Se video fra finalen!

Se video fra finalen!

Martine Rødseth (23) fra Nord-Odal vant finalen i Miss Universe Norge 2015. Etter å ha blitt ropt opp som topp 5, ble hun kåret som vinner foran Cecilie Røising, Sonia Singh, Christine Berge og Dina Lillian Nielsen. Se video lenger ned.

Martine har nå startet på forberedelsene til den internasjonale finalen. Takk til våre 12 fantastiske finalister, dyktige artister og dansere og våre støttende sponsorer. 

Ta en titt på vår oppsummering av kvelden på Åpen Scene i Oslo, søndag 30. August. Konferansier var Ståle Fossberg. I juryen satt øyenbrynskonge Fred Hamelten, make up artist Stephan Ulvund Øien, direktør i mediabransjen, Christian Lind og forretningsutvikler og coach Christin Gerner-Mathisen.

Filming og klipp: Eivind Taksrud, Who Dares

Foto: Natalia Pipkina / Wlasna foto

Bilder fra finalen
Vinner er Martine Rødseth

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på