fbpx

I morgen må jeg stå opp 03:00!

IMG_8792-min

I morgen er det catwalk kurs for alle semifinalistene i Miss Norway. Dette er noe jeg gleder meg helt sykt til! Kurset arrangeres av Miss Norway organisasjonen, og vil bli holdt i Oslo. Det starter lørdag morgen, og varer hele dagen.

Siden jeg er fra Kristiansand må jeg ta turen inn til Oslo. På grunn av skole og diverse, skal jeg kjøre inn lørdag morgen (eller natt som noen vil si). For å rekke kurset må jeg dra fra Kristiansand senes kl.04:00, noe som innebærer at jeg må stå opp kokken 3!

Jeg er somregel en «early bird», men dette er tidlig, selv for meg. Heldigvis har jeg en fantastisk pappa som tibøy seg å kjøre med meg inn og hjem. Dette gjør reisen enklere og selfølgelig mye mer koselig.

På tross av at jeg må stå opp så tidlig på en lørdag morgen og sitte mange timer i bil, så gleder jeg meg masse. Jeg ser veldig fram til å møte de andre deltagerne, hvor jeg kan knytttet et ansikt til navnet. Jeg gleder meg også ikke mist til å få tips og veiledning av Klara Szalai.

Morgendagen vil definitivt være lang og tung, men forhåpentligvis veldig lærerik og utrolig gøy.

 

Foto: privat

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Imorgen er allerede Catwalk kurset!!!
Oslo - Catwalk kurs
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på