fbpx

Oslo - Catwalk kurs

Heisan dere! 

Endelig er vi kommet oss til Oslo, for et snø kaos det er her. Da vi landet på flyplassen måtte flyet vente til brøytebilene hadde måkt vei, så mye snø var det ute på flyplassen i dag. 

Vi våknet i dag i 7 tiden for å komme oss opp å ut av døren for å rekke flyet som gikk kl 0940, det gikk helt supert, til og med med lille på flyet (sov igjennom hele reisen) det er herlig å være tilbake i Oslo, og veldig godt at det er noe jeg har på avstand, som jeg kan komme å gå til når jeg vil. Jeg har bodd i Oslo i veldig mange år, både super sentralt og rett utenfor, så nå som jeg er blitt eldre kjenner jeg på det at mine tider her i Oslo er forbi passert. Jeg kommer nokk mest sannsynlig aldri til å flytte tilbake hit, med mindre det er på kortid grunnet noe jobb etc. Men det skal sies at det alltid føles godt ut å komme hit! 

På onsdag som var, hadde vi et sponsor kurs med Julie, som er 2n'd runner up ifra fjor, og 3r'd runner up i 2021, det var innholdsrikt og gøy å høre hennes erfaring og tips og triks. 

I morgen (lørdag 18.mars) skal vi på CATWALK kurs med Klara Kristina, det blir utrolig spennende. 
Jeg har danset i 6 år på høye hæler, men aldri gått på 12 cm, så det blir jo veldig gøy å se hvordan det går, og i så mange timer. Gleder meg veldig til å møte alle di andre skjønne deltagerene, det ser ut til å være en veldig fin gjeng som er med, så det kommer bli kjekt. 

Masse bagasje for en kort tur, men sånn er det når man reiser på tur med en liten unge, alt fra bilstol til vogn å koffert og bag, men vi fikk det med oss! Det var så fint vær oppe i skyene i dag! Nå spiser jeg litt salat før jeg senere skal på en middag. Håper dere som leser får en kjempe fin fredag. Vi høres! 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

I morgen må jeg stå opp 03:00!
Hei Oslo!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på