fbpx

I studio til TV vest :)

I studio til TV vest :)

I går hadde jeg masse å gjøre og mange planer. Jeg stod opp i 10 tiden og hold akuratt på å spise frokost da jeg fikk en telefon i fra Veronica som jobber for TV vest. De ville gjerne ha meg opp i studioet for å snakke om Miss Universe. Det er jo bare gøy og jeg sminket meg full fart og begynnte å gå mot byen. På vei til byen var jeg innom en mulig sponsor også tok jeg bussen opp til TV vest som holder til på storhaug.

 

b2ap3_thumbnail_2013-04-29-12.14.23.jpg

Elsker å vente på bussen... det er nok min favoritt hobby, hva er din? Ellers så kjøper jeg alltid kaffe på wanyes siden jeg får rabatt der :) Det var veldig lett å finne veien fordi de ligger rett med tau scene og der har jeg vært en del ganger. Det ligger også ganske nærme byen så er kun noen få min med bussen.

b2ap3_thumbnail_2013-04-29-13.02.53.jpg

Jeg fikk møte en del av crewet til TV vest.. Og Veronica som er superhærlig med masse utstråling :) Faktisk har jeg vært på TV vest en gang før i forbindelsen med klassen min i fjord. Da vi laget en utstilling til boligmessen, men nå var det kun meg! Her ser dere storyborden som de hadde oppe og på mandag på gjest så står jeg. Miss hehe ;)

b2ap3_thumbnail_315355_10151386633941603_673523247_n_20130430-125248_1.jpg

Her sitter jeg i studio :) Jeg følte det gikk veldig fint! Det var ingen skummle eller ubehagelige spørsmål. Og Veronica var kjempegrei :) Vi satt og snakket litt sammen i sofaen før vi spillte inn bare for å få litt roen på dette og det tror jeg hjalp.

Selv om det var veldig uvandt å se meg selv på TV og høre min egen stemme. Det er vel kanskje en tilvenningssak!

Håper dere vil se filmen og at dere ellers har hat en fin helg :)

TV vest innspillingen: http://www.tvvest.no/defaultvideo.aspx?sectionId=579

PS: Spol frem til ca: 7.30

- Christine Frestad

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Unicef!
Home sweet home

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på