fbpx

Im proud. Now, lets work!

Im proud.  Now, lets work!

FOTO/BILDENE: KNUT YRVIN

Heisann! 

Nå sitter jeg her i senga og er glad mens jeg skriver dette. Jeg har opplevd så mye fint gjennom denne konkurransen. Det nærmer seg finalen nå og jeg kjenner at jeg gruer meg litt til finalen samtidig som jeg har sommerfugler i magen av å tenke på det bare. Jeg gleder meg sååååå mye til finalen, til å gå på scenen, gå showwalk og introdusere meg selv til dommerne. Jeg elsker musikk og bare å gå showwalk til musikken er så herlig. Denne konkurransen har passet meg og jeg er så glad for å ha opplevd dette. Nå setter jeg STOR fokus på sponsorer. Som jeg skrev tidligere, så er skolen ferdig straks. Dette er siste uken jeg har skole, så er jeg ferdig med alt av prøver og eksamen. Nå har jeg hele sommerferien til fokus på kun EN ting. Denne konkurransen. Im proud!! Now... let's work even harder! 

b2ap3_thumbnail_P1400946.JPGb2ap3_thumbnail_P1420614.JPG

Beautycampen på lørdag var helt fantastisk. Jeg fikk ganske vondt i føttene, men jammen meg verdt det! 6 timer med showwalk kurs, også gå parade i Oslo i 14 cm høye heler. kjente føttene mine begynte å dø etterhvert... men jeg klarte meg fint, og det var kjempe gøy. Folk tok bilder av oss og syntes dette var morsomt å se på! Det var veldig hyggelig å møte ALLE finalistene nå.

b2ap3_thumbnail_P1430403.JPG

Her er vi å spiser middag på SABAKI. 

13 finalister- herlig gjeng! 

b2ap3_thumbnail_P1430150.JPG

 

MASSE Å SE FRAM TIL VIDERE ALLE SAMMEN!!! GLED DERE! 

-Fatimah

 

Husk å stemme på meg videre til finalen. Det gjør du ved å sende MISSU 6 til 2160. 7 kr pr sms. Stem så mye du vil og kan! <3 <3

Helgens beautycamp
Lørdagens beautycamp
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på