fbpx

Hot seat- Radio Kvinesdal

Hot seat- Radio Kvinesdal

I morgen må dere følge med på radio kv.dal! Dette er en radio som blir sendt ut til kv.dal, Flekkefjord, lista, osv.. altså nærområdet på sørlandet. Hvorfor du skal følge med? Fordi der kommer jeg :) Jeg skal svare på en rekke sprøsmål om det å være med i en skjønnhetskonkurranse. 

Fikk masse bra spørsmål! Og jeg fikk på følelse av at det er mange som ikke helt vett hva det går ut på og hvordan det er å være med i Miss Universe, Norway.

b2ap3_thumbnail_2013-05-02-16.10.49.jpg

Jeg ble tatt godt i mot radio verten. Og det var gøy å få komt seg en tur til kv.dal også mens jeg var i sørlandet. Etter radio intervjuet gikk vi ut en liten tur og tok noen bilder til nettsiden deres. Der står det også en liten tekst om hva som skjer.

Sjekk ut artikkelen på nettsiden deres her: http://www.radiokvinesdal.no/2013/05/02/var-neste-miss-universe-er-fra-flekkefjord/#more-39883

Det blir sendt i morgen tidlig. Dersom du ikke får muligheten til å høre dette, men er interessert så kommer jeg til å prøve å skaffe opptaket sånn at også du kan høre det :)

- Christine Frestad

Casting - The stage is yours
Sponsor: SOL

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på