fbpx

Intervju med Magiske Øyeblikk Hamar

Intervju med Magiske Øyeblikk Hamar

FOTO: LDM-STUDIO

Wohoooo! Fatimah gjør seg kjent i hamar området, hehe.

Jeg minner om at dette er min 6 presseoppslag hittil siden Starten av februar. Tusentakk for alle Intervju'ene jeg har fått. Er mange som er spente som meg! Intervjuet ble gjort for ca 1 måned siden men kom ut nå pågrunn av at dette er et blad magasin som deles ut over hele hamar noen ganger bare. Denne kommer ikke ut hver dag eller hver måned. Men iblant, som vil si ikke så altfor mye. Så det er veldig spennende og gøy å få være med i den.

På Intervjuet har jeg ikke nevnt finaleuttaket som er den 15.April for da hadde vi ikke fått vite datoen, Men alt som er sagt er helt korrekt! Jeg er veldig takknemmelig for at Miss Universe Norway har gitt en jente som meg som brenner virkelig for dette, muligheten for å oppnå noe stort. Det har vært/er en stor utfordring for meg og alle andre om å kjempe for førsteplass, men gud som det er vært det!!

Takker for en veldig positiv presseoppslag! Og at folk synes dette er veldig spennende , for det er det jo så absolutt!!

b2ap3_thumbnail_haaaaa.jpg

 

Påske og presentasjonsfilm
Photoshoot

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på