fbpx

Intro- og reklamefilm :D

Intro- og reklamefilm :D

Vi har fått en oppgave å lage en intro- og reklamefilm som skal vare i 1 minutt. 30 sekunder skal være om oss, og 30 sekunder skal være for en samarbeidspartner vi vil representere. Dette spørsmålet har surret i hodet mitt en stund. Hvilke produkter vil jeg reklamere for? Det må jo være noe jeg har lyst til å stå for, og et produkt som jeg kanskje bruker en del fra før. Derfor gikk jeg på badet for å se igjennom hva jeg hadde på lager. Der fant jeg utallige produkter, så måtte jeg finne ut av hva jeg likte best. Det var egentlig ikke noe tvil. Jeg har Schwarzkopf i alt; shampoo, balsam, hårspay, heatprotect og alt mulig. 

Er det et produkt jeg vil reklamere for, så er det Schwarzkopf. Da jeg fikk svar om at de ville sponse meg, slik at jeg kunne bli kjent med litt fler produkter før reklamefilmen, ble jeg veldig glad. Nå ligger det en goodiebag på postkontoret å venter på meg, og jeg kan ikke vente med å se hva de har sendt!:D 

Walk the walk, talk the talk :)
What happens in Bali, stays in Bali?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på