Jeg trekker meg fra konkurransen

Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin påske :)

Som tittelen antyder har jeg etter mye fram og tilbake nå bestemt meg for å trekke meg fra konkurransen. For mange kommer dette sikkert som en overraskelse da jeg har stått på og arbeidet hardt for å nå langt. I år kom jeg meg endelig til finalen og det ble jeg så klart veldig glad for! Men som mange også sikkert har fått med seg så er Miss Norway en konkurranse som krever mye av deg og i en travel hverdag kan det være vanskelig å få kabalen til å gå opp. Det har skjedd mye i livet mitt den siste tiden, og jeg har dessverre ikke tid til å gjøre mitt beste i konkurransen. 

Tusen takk til alle venner, bekjente og samarbeidspartnere som har fulgt meg på veien hit og vist støtte. Tusen takk til Miss Norway organisasjonen som har gitt meg denne muligheten. Jeg har fått minner og venner for livet <3 Takk for meg :)

Fotograf: Kristian Jøraandstad

Hår og makeup artist: Affi Torabbeigi

 

Gi stjerner til dette innlegget:
God som gull - Gullsmed Ragnar Rønning AS
God Påske!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på