fbpx

Jeg trekker meg fra konkurransen

Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin påske :)

Som tittelen antyder har jeg etter mye fram og tilbake nå bestemt meg for å trekke meg fra konkurransen. For mange kommer dette sikkert som en overraskelse da jeg har stått på og arbeidet hardt for å nå langt. I år kom jeg meg endelig til finalen og det ble jeg så klart veldig glad for! Men som mange også sikkert har fått med seg så er Miss Norway en konkurranse som krever mye av deg og i en travel hverdag kan det være vanskelig å få kabalen til å gå opp. Det har skjedd mye i livet mitt den siste tiden, og jeg har dessverre ikke tid til å gjøre mitt beste i konkurransen. 

Tusen takk til alle venner, bekjente og samarbeidspartnere som har fulgt meg på veien hit og vist støtte. Tusen takk til Miss Norway organisasjonen som har gitt meg denne muligheten. Jeg har fått minner og venner for livet <3 Takk for meg :)

Fotograf: Kristian Jøraandstad

Hår og makeup artist: Affi Torabbeigi

 

God som gull - Gullsmed Ragnar Rønning AS
God Påske!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på