fbpx

Jeg trekker meg fra konkurransen

Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin påske :)

Som tittelen antyder har jeg etter mye fram og tilbake nå bestemt meg for å trekke meg fra konkurransen. For mange kommer dette sikkert som en overraskelse da jeg har stått på og arbeidet hardt for å nå langt. I år kom jeg meg endelig til finalen og det ble jeg så klart veldig glad for! Men som mange også sikkert har fått med seg så er Miss Norway en konkurranse som krever mye av deg og i en travel hverdag kan det være vanskelig å få kabalen til å gå opp. Det har skjedd mye i livet mitt den siste tiden, og jeg har dessverre ikke tid til å gjøre mitt beste i konkurransen. 

Tusen takk til alle venner, bekjente og samarbeidspartnere som har fulgt meg på veien hit og vist støtte. Tusen takk til Miss Norway organisasjonen som har gitt meg denne muligheten. Jeg har fått minner og venner for livet <3 Takk for meg :)

Fotograf: Kristian Jøraandstad

Hår og makeup artist: Affi Torabbeigi

 

  1776 Hits
1776 Hits

Radiointervju og nettartikkel med p5 Bergen

For en liten stund tilbake hadde Melisa og jeg ett hyggelig radiointervju hos P5 Bergen. Vi møtte opp og ble godt tatt i mot av en livlig og morsom gjeng på tre, som gjorde at nervene forsvant i det vi gikk inn døren. Det var god stemning, mye latter og alt i alt en gøy opplevelse. Vi kommer gjerne på besøk en annen gang :-) Vi pratet blant annet om konkurransen generelt, hva som skal til for å nå langt, og hva vi tenker om konkurrentene våres. Radiointervjuet ble sendt i forrige uke og du kan høre det og lese artikkelen ved å klikke deg inn på følgende link: 

https://bergen.p5.no/nye-krav-for-a-bli-norges-vakreste-kvinne/artikkel/692531/    

  722 Hits
722 Hits

Jeg har fått 100 % fast psykologstilling og flyttet til...

... Ålesund!

Fotograf: Kristian Jøraandstad

Hår og makeup artist: Affi Torabbeigi

Det har skjedd MYE siden jeg sist skrev ett blogginnlegg. Det har virkelig gått i ett fra morgen til kveld, hver eneste dag! For noen få uker siden fikk jeg nemlig jobbtilbud som psykolog i Ålesund, 100 % fast stilling. Jeg bodde på det tidspunktet i Bergen og fikk spørsmål om jeg kunne begynne allerede etter to uker. Jeg takket så klart ja da det var en jobb jeg virkelig hadde lyst på. Jeg har bare vært i Ålesund én gang før (når jeg var på jobbintervju), men jeg har heldigvis noen venninner her som jeg har studert med tidligere. På kort tid måtte jeg avlyse alle avtaler jeg hadde i Bergen, finne sted å bo på ett nytt og ukjent sted langt unna, flytte og alt det innebærer, og nå har jeg allerede fullført min første uke i min første jobb som psykolog! Jeg arbeider med barn, ungdom og deres foreldre og det virker som en jobb som passer meg perfekt. Det er spennende, men også mye å sette seg inn i nå i starten. Det tror jeg mange nyutdannede godt kan kjenne seg igjen i. Så dersom noen lurer på hvorfor jeg ikke har vært så aktiv på bloggen i det siste, så er det derfor :) Det var så klart litt rart å reise fra Bergen og alle jeg kjenner der, men jeg håper og tror at jeg også kommer til å trives i Ålesund.

  1497 Hits
1497 Hits

Si JA til organdonasjon

I år på Valentinsdagen 14.02.2017 arrangeres det stands over hele landet for å skape bevissthet om organdonasjon. Siden Melisa og jeg ikke hadde mulighet til å delta på selve dagen, hadde vi stand på Lagunen Storsenter i Bergen dagen før. Vi delte ut donorkort, informasjonsmateriell, og kjærlighet på pinne til de minste.

Ved å være organdonor kan du bidra til at flere liv reddes. Én avdød donor kan redde opptil syv liv. Organer som kan doneres er hjerte, lever, bukspyttkjertel, lunger og nyre. Det står til en hver tid flere hundre mennesker på venteliste, og organdonasjon er for mange eneste utvei fra en dødelig sykdom. Alle kan si ja til organdonasjon. Personlig stiller jeg meg positiv til det, og har derfor selv skrevet under på ett donorkort. Dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om organdonasjon, se følgende link: https://organdonasjon.no

Dersom du også ønsker å bli organdonor, kan du gjøre følgende: Informere minst to av dine nærmeste pårørende om din beslutning. Fyll inn og undertegn et donorkort –  https://organdonasjon.no/donorkort/. Legg donorkortet i din lommebok eller veske. Din beslutning skal ikke registreres noe sted.

 

 

  783 Hits
783 Hits

Intervju med Firda

Tidligere denne uken ble jeg oppringt av min lokalavis Firda som hadde blitt tipset om at jeg er en av 19 deltagere som har kommet videre i Miss Norway 2017. Vi hadde en hyggelig prat over telefon der vi pratet litt om min deltagelse. Artikkelen ble lagt ut på Firda sin nettside i går. Klikk deg inn på følgende link dersom du er interessert i å lese intervjuet:

https://www.firda.no/nyheiter/gaular/kultur/maria-27-trudde-ikkje-ho-fekk-delta-i-miss-norway-men-sa-auka-dei-aldersgrensa/s/5-15-355549

Ellers har jeg hatt fullt program den siste tiden med både konkurransen og jobbsøking.  Jeg har allerede begynt på presentasjonsvideoen min, men det gjenstår fremdeles en del arbeid før den er ferdig. Jeg har også planlagt andre ting jeg skal gjøre framover. Dette er min siste sjanse med tanke på alderen, så jeg må så klart gjøre så godt jeg kan for å nå så langt som mulig :)

 

  838 Hits
838 Hits

Jeg har kommet videre på semifinaleuttaket :-)

Fotograf: Kristian Jøraandstad

Hår og makeup artist: Affi Torabbeigi

I dag fikk jeg en veldig god nyhet. Jeg har kommet videre på semifinaleuttaket i Miss Norway 2017! :-) Det er jeg selvfølgelig veldig glad for. Av over 120 påmeldte er vi nå 19 deltagere igjen som skal konkurrere videre. Det er en fantastisk følelse å få lønn for strevet når man har arbeidet hardt for noe. Jeg kom også til semifinalen i 2016, så nå må jeg arbeide hardt framover for å komme meg til finalen! Finaleuttaket er tidlig i april. Det blir en spennende tid framover, og jeg skal så klart gjøre så godt jeg kan. Tusen takk til alle som har fulgt meg på veien hit og støttet meg så langt. Følg meg gjerne videre.

Ønsker du reklame for din bedrift? Ønsker du å nå ut til over 100 000 i måneden? Er du interessert i ett samarbeid? Ta gjerne kontakt på Facebook eller mail for mer informasjon.

Facebook: https://www.facebook.com/MariaHolmefjordMissNorway/

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: https://www.instagram.com/maria_holmefjord/

 

  999 Hits
999 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på