fbpx

Kan jeg stå på Snowboard?

Hei alle sammen. Jeg må først få si at jeg er veldig takknemlig for at akkurat DU leser bloggen, og følger med på reisen min i MissNorway.

De som kjenner meg godt vet at jeg elsker å prøve ut nye ting, og jeg elsker nye utfordringer. Det er alltid masse spenning i ting, man aldri har prøvd før.
Av å prøve ut noe nytt har man det ikke bare gøy, men man lærer seg noe nytt og utvikler seg selv. Og det er noe jeg elsker. 

I forrige uke var turen til Frognerseteren. Jeg prøvde å stå på Snowboard for første gang. Vanligvis bruker jeg å stå på ski, men denne gangen tenkte jeg:"hvorfor ikke prøve noe nytt?"
Å stå på snowboard er ganske annerledes enn det å stå på ski. Det krever mye mer balanse i kroppen. 

For noen dager siden, satt jeg å så på noen YouTube videoer for "New beginners" og må nok si at det så ganske lett ut. Men det var det ikke, når jeg sto oppe og skulle nedover den bakken haha.

Etter å ha stått litt, så la jeg merke til at jeg lærte meg litt og litt mere. Noen fall ble det, men på slutten før jeg skulle dra hjem, hadde jeg mye mer styr på det enn da jeg først startet. 
Det var kjempe gøy, men det er noe man trenger å øve seg ofte på, for å få tak i teknikkene ordentlig. 

Jeg avslutter dette innlegget med å utfordre dere til å prøve ut noe nytt, eller å gjøre noe dere har alltid lyst til å gjøre. 

Ha en fin dag videre. 

Følg meg gjerne på instagram: https://www.instagram.com/millamcf/
Hvis du ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på min e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Frivillig arbeid
Mine tips til å få mer ut av hjemmeskole
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på