fbpx

Konghaugen bruktbutikk !

288846642_1033988620822718_341260569943552728_n

 

 

Hei alle sammen!

Vi nordmenn eier mye av klær, ting og tang! Når for eksempel skal pusse opp så går dessverre mye fine møbler, bøker, klær og nips rett i søpla.
Dette er ikke noe særlig bærekraftig, men samtidig blir gjenbruk mer og mer populært! Så mye av det som egentlig kastes går til forskjellige bruktbutikker rundt om i landet.
Dette er kjempegøy, og det finnes så mye utrolig fint som er brukt!

Kongshaugen sin bruktbutikk som befinner seg på Malvik senteret som ligger på Sveberg, her har bruktbutikken to hele lokaler som man kan finne nye og gamle skatter.

Bruktbutikken samarbeider med kongshaugen arbeid og kompetanse som ligger under enheten for psykisk helse og rus i kommunen.
Her arbeider flere ungdommer i arbeidstrening trening, her kan man finne ut hvor stor arbeidsevne man har og veilederne her tilrettelegger hver enkelt slik at ungdommene får en god opplevelse med arbeidslivet.

                                    

                                     

                                   

 

Bruktbutikken lever på donasjoner, så her kan levere ting du ikke trenger lenger til varemottaket vårt som ligger i hjerte av Malvik.
Vi kommer til å pusse, vaske og ordne varen helt ny igjen å selge den videre.
alt av penger som kommer inn går til kommunen som igjen går tilbake til kongshaugen arbeid og kompetanse! Her brukes pengene til deltakerne som kommer og skal ha arbeidstrening hos oss.

Pengene kan gå til sosiale sammenkomster som sommerfester, juleavslutninger og rett og slett litt hverdags kos en gang iblant, Dette er veldig viktig for å øve på det sosiale.

Bruktbutikken vår er på hele 300m2 og rommer alt av retro skatter til klær og møbler i alle prisklasser. Det er viktig for oss å ha slike store lokaler slik at rullestol og rullator brukere kan fint komme seg rundt uten å føle seg ukomfortabel.
Butikken har både Instagtam og Facebook profiler og det legges ut daglig nye skatte som har kommet inn.

Bruktbutikken er åpen mandag – Lørdag fra kl. 10.00- 17.00! så her er det bare å ta turen innom.

                            

                       

                       

Håper vi ser deg!

 

-Ida

 

Drømmer om å dele budskapet mitt med verden
Heia kjærlighet og mangfold
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på