fbpx

Kreftforeningen, eksamen - den siste tiden

Hei alle sammen. I det siste har jeg virkelig fått kjenne på studentlivet, og det å øve til eksamen er det jeg gjør på for tiden. Selv om jeg holder på med eksamen er det fortsatt viktig for meg å fokusere på miss norway konkurransen og alt jeg jobber for med den, så jeg har vert på et par møter og snakket med potensielle samarbeidspartnere. Dette er veldig spennende, og selv om jeg ikke har fått noen offisielle partnere enda får jeg mye erfaring av å snakke med partnere, og jeg føler jeg lærer mer og mer. 

foto: @rayofnorway

Sist uke var jeg med på noe veldig kjekt, nemlig møte med ressursgruppen til kreftforeningen som jeg nå er blitt med i. Vi snakket om ting de har bidratt med det siste året, og ting vi kan gjøre videre. Det var veldig koselig å høre på historiene til de frivillige og bli bedre kjent med gruppen jeg skal jobbe sammen med. Det var kjempekoselig og jeg ser frem til flere møter og arrangementer sammen med dem. Dersom du også vil bidra burde du gå til frivillig.no og se om det er noe du kan bidra med, fordi alle frivillige gjør en super jobb og de trenger alltid flere folk.

 

Jeg har lyst å bli med på så mye som mulig sammen med kreftforeningen og gjøre det jeg kan for å bidra. 

Ønsker alle studenter lykke til med eksamen!

 

Takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Mange nye bilder!
Med i konkurransen om Miss Norway 2020
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på