Qnippsit like a queen

Hei! 

I det siste har tiden min stort sett gått til flytting, ski og jobb. Det har jo vært en helt vanvittig bra start på mai. Men nå er det vel kanskje på tide og gi dere en liten oppdatering på "misse" fronten. Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om helgen 29. april, for da var vi misser invitert på lanseringsfest for Qnippsit. Jeg ELSKER slike arrangementer! Altså jeg er den personen som digger når det kommer ny oppdatering på iphone, eller nye apper - så dette passet meg midt i blinken. For Qnippsit er en app som gir deg som har over 400 instagram følgere muligheten til å tjene penger. 

Det du må gjøre er: 

  1. Last ned appen og opprett bruker.
  2. Ta bilde av produktet til annonsør og last opp på Instagram.
  3. Trykk Mission Accomplished – last opp URL.
  4. Motta betaling.

Enkelt og greit! Dere kan ta en titt inne på Qnippsit sin side ved å trykke dere inn her -> http://www.qnippsit.com/tjen-penger/ 

Jeg hadde en vanvittig fin kveld med flotte mennesker, god mat, og underholdning (både Sandra Lyng Haugen og Temur sto på scenen). Vi fikk også testet oss litt på scenen, da vi ble presenter en og en og gikk en liten catwalk.

 
Foto: Knut Yrvin 

Stem på meg ved å sende MISSU 10 til 1963 (kr 10 per stemme) - Jeg setter stor pris på hver enkelt som tar seg tid til dette! 

Instagram: malinsvim
Facebook: https://www.facebook.com/malinfs95/?fref=ts

Gi stjerner til dette innlegget:
Hvorfor gjør du det ?
Ny uke=Ny start!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på