Hvorfor gjør du det ?

Hvorfor gjør du det ?

God lille-lørdag alle !

 

Jeg elsker onsdager. Av en eller annen grunn, er dette dagen da min "super produktivitet" i uken begynner. Av den grunn ville jeg benytte sjansen til å skrive et innlegg jeg har villet skrive lenge. Nemmelig hvorfor jeg er med i denne konkurransen. Selv nå som jeg er i finalen, virker det ikke helt som at alle har fått med seg den egentlige grunnen for min deltakelse i denne konkurransen.

 

Jeg får ofte spørsmål som;
1. Du som er syk burde vel ikke utsette kroppen din for dette?
2. Du er jo så opptatt med skole, hest og helse, dette kan vel du umulig ha tid til?
3.Du er så sliten nå, så du burde vel droppe ut av konkurransen?
4. Er ikke dette bare en skjønnhetskonkurranse?

For det første
1.
Ja, jeg har en sykdom, men da denne konkurransen OGSÅ er en skjønnhets konkurranse, motiverer den og krever at fysikken er på topp. Jeg kan si at trenings og kostholdet som dette krever også påvirker kroppen, sykdommen og helsen min positivt generellt.

2. Ja, jeg er en opptatt dame og jeg elsker det. Hadde kjedet meg veldig om jeg ikke hadde hatt mye å gjøre. Det er viktig å skille mellom de ulike aktivitetene jeg gjør, og gleden og erfaringen hver enkelt gir meg. Alt jeg gjør velger jeg å tro at hjelper meg å utvikle meg på en positiv måte.

3. Ja, det har vært et langt semester på skolen, men har noen noengang sett meg droppe en konkurranse fordi man er litt sliten? Nei, aldri. Jeg har vært en konkurranse person siden dagen jeg ble født, og det vil jeg tro at jeg har vist med min knall harde satsning gjennom landslags deltakelse i flere år.

4. Ja, dette er en skjønnhets konkurranse, men den er også SÅ mye mer. Man må huske at det å definere skjønnhet kan gjøres på mange ulike måter. Her teller den indre skjønnhet like mye som den ytre. Det er selvfølgelig en grunn til at vi må vise våre personlige egenskaper gjennom samarbeide med sponsorer, frivillighets arbeid og presentere oss, organisasjonen og våre sponsorer på en positiv og seriøs måte igjennom sosiale medier og ellers.


Til syvende og sist vil jeg svare på spørsmålet hvorfor JEG deltar.
Jeg mener at den største gleden er den du gir andre. Derfor ønsker jeg å bruke den tiden og ressursene mine som jeg har til overs på å hjelpe andre. Jeg ønsker selvfølgelig også å vinne Miss Norway 2017 for å kunne delta i Miss Universe og jobbe videre med Christina Waage´s innsats i å sette Norge på kartet i denne utrolige store konkurransen. Det er også en konkurranse mot meg selv, for å se hvor mye jeg kan presse kroppen både fysisk og mentalt. Alle trenger utfordringer i livet, og dette er desidert en av mine største da den utfordrer meg på så mange ulike aspekter av livet. Prioriteringer, trening, kost, omsorg, empati, positivitet, utholdenhet og styrke.
Det er også hvor bra vi takler disse utfordringene organisasjonen ser på, og man skal på ingen måte tro at det kun handler om

Gi stjerner til dette innlegget:
Du vokser av å utfordre deg selv
Qnippsit like a queen
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på