fbpx

Lide for skjønnheten

Hei folkens?

Som dere kanskje har fått med dere så har vi Misse jenter vært på Catwalk-Kurs i Oslo i helgen som var. 

Det var en unik opplevelse å stå på 12cm høye heler i 8 timer! Man må lide for skjønnheten som de sier. Og det kan ikke bli mer ordrett enn det.

 

 

Dagen startet med at vi alle fikk varmt opp musklene med en dans, fikk løsnet litt på hoftene.

Det var litt flau i starten siden jeg kjente jo ingen. Har bare sett de andre flotte jentene på blogginnlegg eller Instagram. Så det var rart og se dem med egen øyne. Akuratt like herlige♥️

 

Etter vi fikk innøvde noen dance moves så fikk vi øvd mildt sagt på komforsonen.Med å rope navnet ditt, alder og hvor du kommer fra med all din stolthet mens du var i misse posisjon som det heter. Det var ubehagelig i starten ,men etter vert så bryr du deg ikke lenger siden alle må gjør det samme.

 

Så kom det vi alle hadde ventet på, skoene! Alle var så flinke med å gå i dem. Var kjempe kjekt og se alle jentene ta på de sykt fine skoene de hadde tatt med seg. Alle var forskjellige.

Vi øvde så inn forskjellige catwalk stilarter og øvde på den vi var mest konfertable med. Veldig morro! 

 

Å til slutt etter flere timers arbeid og blemmer, måtte vi vise det fram som en presentasjon for alle og poeng tavlen kom fram.

Kurset anbefales på det sterkeste♥️

 

 

Så tusen takk for en herlig helg jenter! Så kjekt og møte så mange nye fjes og bli kjent med dere på et annet nivå enn bare blogginnlegg?

 

vi ses snart igjen!

 

 

 

♥️Klem Charlotte BB♥️

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Krigen i Ukraina
Catwalk kurs med Klara Szalai!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på