fbpx

Litt om meg

Heisann. Mitt navn er Celine Sætre Bakken, 19 år fra Trysil men bosatt i Elverum. Alltid vært ei sjenert men positiv og blid jente. 

Meldte meg på Miss Norway rett og slett fordi jeg alltid har vært interessert i konkurranser som dette. Alltid fulgt med på top model og skjønnhetskonkurranser. Helt siden jeg var liten har makeup og klær vært det store for meg, liker og pynte meg og kan drive med det i timesvis. Nevnte at jeg er ei sjenert jente og det har stoppet meg mye, har ikke turt å gjort det jeg vil så nå for en ukestid tilbake satte jeg meg rett og slett ned for å melde meg på konkurransen. 

Fikk en overraskende og veldig god nyhet på fredagen når jeg var på jobb, da kom det inn en mail til meg om at jeg også var en av deltakerne i miss Norway 2017, dette er virkelig noe jeg gleder meg til å være med på og ikke minst så gleder jeg meg enormt masse til å hilse på de andre deltakerne. 

Ønsker dere en kjempe fin søndagskveld videre!

 

Instagram: Celinebakken

Hvorfor meldte jeg meg på?
Uka som har gått + ukens....
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på