fbpx

Uka som har gått + ukens....

Hei igjen folkens

For en uke! Denne uka har jeg virkelig fått kjørt meg og nå gleder jeg meg til helg. Tusen takk til alle som har støttet meg og takk for alle fine kommentarer.

Idag tenkte jeg å kjøre en kul greie jeg så noen hadde gjort på en annen blogg! Det er ukens øyeblikk, ukens opptur, ukens nedtur, ukens craving og ukens musikk. Men først skal jeg selvfølgelig fortelle litt om uken som har gått!

Mandag

I dag jobbet jeg til 4 og etter det dro jeg på et introduksjonskurs med Røde kors for å kunne bli frivillig hos dem! Dette lærte jeg utrolig mye av, og det en så givende og hyggelig stemning så jeg gleder meg til å komme igang. Her er et bilde av kursbeviset + ei litta selfie haha

 

Tirsdag

På tirsdag dro jeg og fettern min å bare tok noen bilder som jeg kan bruke til sosiale medier. Jeg ville få med mye farger og mange følelser inn i bildene. Jeg har prøvd å lage en liten videosnutt av denne lille shooten vi hadde, hehe. 

 

Onsdag:

For en super-morsom dag! Jeg ble invitert med til Gulskogen ungdomsskole for å bli med på en MOT økt. Det er altså foreningen Mot som har årlige økter på skolen for å hjelpe ungdom med å ta de riktige valgene, og tørre å skille seg ut. Dette tror jeg virkelig går inn på elevene og hjelper dem med å kanskje tenke seg om to ganger før dem tar avgjørelser. I slutten av økta snakket jeg litt om hvordan jeg har kommet dit jeg er idag og valgene jeg har tatt. Det viktigste er at man tørr å ta et steg foran alle andre å være et symbol på at man rett og slett ikke bryr seg om hva alle andre mener. Det jeg har hørt i etterkant er at det falt i smak hos elevene, og at de ønsket veldig å bruke meg som et eksempel flere ganger. Gleder meg! 

Etter mot økta hadde jeg et intervju med en lokalavis i Drammen, det blir kjempespennende å se hvordan det ble. Vi brukte mye tid på å ta bilder så tror det kan bli kjempekult.

Fra v: Meg og Ingvild som er en MOT coach, og et bilde av meg med noen fine jenter fra Gulskogen skole.

 

Torsdag & Fredag

Idag og i morgen skal jeg bruke på å jobbe med prøver som kommer, og noen møter ekstra ;) Så det er bare å følge med videre! 

 

Så over til ukens...

 

♥ Ukens øyeblikk -  Etter Mot økta, så kom det en jente bort til meg og sa ''du er et kjempegodt forbilde på ungdommen idag'' og tro meg, hjertet mitt smelta og jeg fikk tårer. Hun turte å komme bort til meg helt alene, jeg som er en totalt fremmed. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme.

♥ Ukens nedtur - Jeg får ikke tid til alt jeg vil, andre tenker det handler om prioriteringer men jeg tenker at det handler om at jeg er et menneske og supermann eksisterer ikke. Haha :/

♥ Ukens opptur - Jeg har opplevd og jobbet med ting som virkelig gjør meg lykkelig, og jeg tror virkelig dette er en konkurranse som matcher med utrolig godt. Jeg elsker det jeg driver med. 

♥ Ukens craving - Rett i koppen kakao, jeg må ha det hver dag. Det gjør meg avslappet og konsentrert.

♥ Ukens musikk - The funeral av Band of horses <3

 

 

Håper alle har hatt en fin uke hittil, følg meg gjerne på sosiale medier:

SC: Celineherregard

Instagram: Celineherregarden

Facebook: https://www.facebook.com/VeientilMissNorway2017/?notif_t=page_fan&notif_id=1474567561208561

 

 

 

 

 

Litt om meg
Være meg selv.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på