fbpx

Menneskehandel i Nepal og Norge

Menneskehandel med barn i Nepal er en alvorlig og hjerteskjærende problemstilling. Barn blir ofte utsatt for ulike former for utnyttelse, inkludert tvangsarbeid, seksuell utnyttelse og tvang til å delta i ulovlige aktiviteter. Organisasjoner jobber hardt for å bekjempe denne praksisen og beskytte barn mot slike overgrep. Menneskehandel er også en bekymringsfull problemstilling i Norge, selv om omfanget kan være mindre enn i enkelte andre land. Ofrene for menneskehandel, både voksne og barn, kan bli tvunget inn i ulovlige aktiviteter som tvangsarbeid, prostitusjon eller tigging. Myndighetene og frivillige organisasjoner arbeider sammen for å oppdage, forhindre og hjelpe ofrene for menneskehandel, samtidig som de forsøker å rettsforfølge de som står bak denne kriminelle praksisen. Etter Miss Norway finalen, fortsetter tett samarbeid som ambassadør for den humanitære organisasjonen Maiti Nepal som bekjemper menneskehandel med barn. Barnen får omsorg og skolegang med hjelp av Maiti Nepal. Støtt gjerne Maiti Nepal sitt arbeid. https://maitinepal.org/ Dersom du er interessert i å jobbe sammen med meg, ta gjerne kontakten per e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Foto. Privat
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Mamluks kortreist mat fra norske produsenter.
Godhet!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på