fbpx

Da var dagen jeg har ventet på endelig kommet!

Til min store glede mottok jeg beskjed om at jeg har blitt tatt opp som deltaker i Miss Norway 2023! For en glede med reaksjoner som hørtes på tvers i huset der jeg bor.

Som  folk flest i min alder, går jeg på videregående skole. Jeg går 3 året ved Idrettslinjen, Frederik II i Fredrikstad. Min...

Da var dagen jeg har ventet på endelig kommet!

Til min store glede mottok jeg beskjed om at jeg har blitt tatt opp som deltaker i Miss Norway 2023! For en glede med reaksjoner som hørtes på tvers i huset der jeg bor.

Som  folk flest i min alder, går jeg på videregående skole. Jeg går 3 året ved Idrettslinjen, Frederik II i Fredrikstad. Min fritid går som regel med til å trene kunstløp og spille musikk og synge. Så fort jeg har litt tid til overs synger jeg, spiller på gitar eller fiolin.

Fysisk aktivitet, musikk, sang og dans for meg er like viktig som oksygen er for oss mennesker. Utover dette har jeg også drevet med akrobatisk og individuell turn i mange år, som har ført til god mestring som har hjulpet meg videre i utøvelse av kunstløp.

 Min fremtidige drøm er å studere drama utenlands for å bli skuespiller, som jeg ønsket i mange år. Jeg har deltatt som statist i flere filmer. I tillegg til dette, har jeg opptrådt på mange klassiske fiolin seminarer og forestillinger med både sang og teater oppigjennom årene.  

På lik linje dramastudier, drømmer jeg også om å studere juss, for å eventuelt arbeide innenfor feltet menneskelige rettigheter.

På nåværende tidspunkt sitter jeg i elevrådsstyret ved skolen Fredrik II.  I fjor mottok jeg et Erasmus stipend. Da fikk jeg mulighet å representere skolen min i Spania, i forbindelse med prosjektet bærekraftig utvikling. 

 Utover æren og eventuelt mulighet for å få representere Norge i en av verdens mest prestisjefulle konkurranse, ønsker jeg å delta på Miss Norway 2023 for å kunne fremstille kvinners rettigheter innenfor utdannelse på globalt nivå.

Dette temaet er høyst relevant ettersom det verden over finnes kvinner som lever under undertrykkelse, ikke blir hørt, sett eller blir tatt på alvor. Land som praktiserer disse ordningene forhindrer unge kvinner i å utvikles som frie borgere med samme fremtidsmuligheter som menn.

For å skape en mer likestilt, fremgangsrik og suksessfull fremtid for kvinner, der fattigdom minsker og økonomiske utviklinger i mange land vokser, er det derfor viktig å inspirere jenter til å ta sin rettmessige plass.

Mer om meg finner du på: https://www.madeleinemalmberg.com

 

 Profilbilde tatt av: Sutterbug_portraiture 

 

More

Et hjertevarmt hjem for Lilly- Vi har adoptert en ukrainsk hund som ble reddet ut av krigen

Endelig har den dagen kommet vi har ventet på så lenge. Etter måneder med tålmodighet, hardt arbeid og et sterkt ønske om å hjelpe, har store deler av familien min samarbeidet for å kunne adoptere en Ukrainsk hund til vår kjære bestemor. Det er en dag fylt med glede og takknemlighet. Hunden som har funnet veien til oss heter Lilly, og hun har en utrolig historie å fortelle. Lilly ble reddet ut av den tragiske krigen mellom Russland og Ukraina. Hun overlevde på mirakuløst vis, til tross for vanskelighetene hun måtte gjennomgå. Men krigen har dessverre etterlatt henne med noen alvorlig skader på øyet. Legene mistenker at Lilly har opplevd en stor eksplosjon. Hun ble reddet ut av ruinene av militæret, og fraktet til den Polske grensen. Heldigvis er hun nå i trygge hender nå. På nåværende tidspunkt blir Lilly behandlet av dyktige veterinærer i Polen, hvor hun får all den omsorgen og kjærligheten hun så sårt trenger. Selv om hun har hatt en tøff start på livet, er det tydelig å se at hun er en sterk og modig sjel. Estimatene tilsier at Lilly er omtrent 3 år gammel, og det er rørende å tenke på alt hun har vært gjennom i så ung alder. Men med vår families engasjement og dedikasjon, vet vi at vi kan gi henne et nytt og bedre liv. Vi gleder oss til den dagen Lilly endelig blir med oss hjem, slik at vi kan gi henne den tryggheten og kjærligheten hun fortjener. Hun vil ikke bare være en del av bestemorens liv, men også av hele familien vår. Vi er takknemlige for denne muligheten til å kunne gi en hjelpende hånd til en vakker skapning som Lilly, og vi er klare til å åpne våre hjerter og hjem for henne. Lilly har funnet sitt nye hjem hos min kjære bestemor, og det er med stor glede vi ser frem til å ønske henne velkommen i vår familie. Bestemor er fylt med en nesten uendelig kjærlighet til dyr, og hun har alltid hatt en spesiell plass i hjertet sitt for hunder. Det er derfor rørende å se at hun får muligheten til å gi Lilly den omsorgen og tryggheten hun så sårt trenger. Bestemor har forberedt alt til Lillys ankomst. Et koselig hjørne med en myk seng, leker og mat er klart for henne. Det er ingen tvil om at Lilly vil bli elsket og tatt vare på som en ekte del av familien. Bestemor gleder seg til å tilbringe kvalitetstid med henne, gå på lange turer i parken og gi henne massevis av kjærlighet og oppmerksomhet. Vi er bevisste på at Lilly har gjennomgått mye smerte og traumer, men vi er fast bestemt på å gi henne den tryggheten og stabiliteten hun fortjener. Med bestemor ved hennes side og resten av familien som støtter henne, er vi sikre på at Lilly vil blomstre og finne sin lykke igjen. Hun vil aldri måtte oppleve krigens redsler igjen, og i stedet vil hun få oppleve en verden fylt med kjærlighet og omsorg.
79 Hits

Oppdag Verden av Eksklusivt Vann med Pure Nordic Water (Annonse)

Hei alle sammen! I dag vil jeg gjerne dele min entusiasme for min nyeste sponsor, Pure Nordic Water. Dette er en bedrift som produserer eksklusivt vann av høyeste kvalitet, som blir levert til hele verden. Jeg har fått gleden av å teste noen av deres flasker med dette forfriskende vannet, og jeg kan ikke vente med å fortelle dere mer om deres fantastiske produkter og verdier. Sjekk ut Pure Nordic Water sin nettside her: https://www.purenordicwater.com/ eller på Instagram: purenordicwater Pure Nordic Water er en ledende aktør innen vannindustrien, og deres engasjement for å tilby eksepsjonelt vann til forbrukere over hele verden er bemerkelsesverdig. Selskapet er kjent for sin dedikasjon til bærekraftig vannhåndtering og bevaring av naturlige ressurser. De bruker en unik filtreringsprosess som sikrer at vannet beholder sin naturlige smak og renhet, samtidig som de fjerner eventuelle forurensninger. Pure Nordic Water har forpliktet seg til å opprettholde de høyeste standardene når det gjelder vannkvalitet og bærekraft. De verdsetter både planeten vår og helsen vår, og det gjenspeiles i deres arbeid. Bedriften sikrer at vannet deres kommer fra naturlige kilder og tar hensyn til lokale økosystemer for å minimere miljøpåvirkningen. Deres bærekraftige produksjonsprosesser sikrer at vannet blir tappet med minimalt avfall. Pure Nordic Water tilbyr et bredt spekter av eksklusive vannprodukter som vil tiltale selv de mest kresne ganer. Fra naturlig kildevann til lett kullsyret vann, tilbyr de en variant for enhver smak. Hver flaske er designet med omsorg og oppmerksomhet på detaljer, og de utstråler eleganse og kvalitet. Jeg er virkelig begeistret for samarbeidet med Pure Nordic Water, og jeg kan ærlig si at deres vann er noe helt spesielt. Jeg har testet deres produkter grundig, og smaken og renheten har virkelig imponert meg. Hver gang jeg tar en slurk, kan jeg føle kvaliteten og omsorgen som er lagt ned i produksjonen av dette vannet. Det er forfriskende, beroligende og gir en følelse av velvære. eg er beæret over å kunne samarbeide med Pure Nordic Water og introdusere deres fantastiske produkter til dere. Hvis du ønsker å oppleve eksepsjonelt vann av høyeste kvalitet, vil jeg oppfordre deg til å besøke Pure Nordic Water sin nettside og sjekke ut deres utval
70 Hits

Endelig ferdig med mine siste skriftlige eksamener!

Endelig var dagen her, nå er jeg endelig ferdig med alle de skriftlige eksamen mine, sammenlagt har jeg hatt 3 eksamener så langt. Dermed har jeg kun en muntlig eksamen igjen før jeg kan ønske sommeren inn. Foreløpig synes jeg at alle prøvene har gått relativt bra.
Emneord:
79 Hits

Intervjuet i den internasjonale avisen Spania i dag.

I dag kom presseoppslaget mitt fra avisen Spania I Dag, i artikkelen snakker jeg om veldedighet. Og min hjertesak. Ønsker du å lese artikkelen min, finner du linken herhttps://www.spaniaidag.no/2023/05/30/madeleine-med-prestisjefylt-oppgave/
93 Hits

Bærekraftig Eleganse- Min Kjolehistorie på Filmpremieren

I dag vil jeg dele en spennende nyhet med dere! I januar i år hadde jeg den utrolige muligheten til å spille i en film som ble produsert av Høyskolen Kristiania. Og nå er tiden endelig inne for filmpremieren! Jeg kan nesten ikke vente med å se resultatet på det store lerretet og feire denne milepælen i mitt liv. Men før jeg går videre, vil jeg gjerne dele historien om kjolen jeg skal ha på meg til denne spesielle anledningen. Som mange av dere vet, er bærekraft et tema som har fått mye oppmerksomhet i de siste årene, og det er noe jeg intreserer meg for. Derfor har jeg valgt å handle bærekraftig og bruke en kjole jeg allerede hadde i skapet mitt. Denne kjolen ble opprinnelig kjøpt fra Tise, en flott app for kjøp og salg av brukte klær, til avgangsballet mitt i januar 2022. Det som gjør denne kjolen så spesiell er at den allerede hadde hatt to tidligere eiere før jeg fikk tak i den. Selv om den hadde noen små slitasjer, så jeg potensialet i den og bestemte meg for å gi den nytt liv. Jeg tok meg tid til å fikse de små slitasjene, og resultatet var en kjole som så helt ny ut. Ved å velge denne kjolen, bidrar jeg til å redusere tekstilavfall og utnytte ressursene som allerede er tilgjengelige i stedet for å kjøpe noe nytt. Bærekraftig kleshandel handler om å ta et aktivt valg om å ikke alltid følge trender og kjøpe nye plagg for enhver anledning. I stedet kan vi utforske alternativer som second-hand-butikker, vintageklær, byttekvelder eller plagg som allerede finnes i skapet vårt. Ved å gjøre dette, kan vi redusere det negative miljøavtrykket som produksjon av klær har og fremme en mer sirkulær økonomi. Selvfølgelig forstår jeg at noen anledninger kan kreve at man ønsker å kjøpe noe nytt, og det er helt greit. Men det handler om bevissthet og å ta bærekraftige valg så ofte som mulig. Når vi velger å handle bærekraftig, kan vi bidra til å bevare jordens ressurser, redusere forurensning og støtte et mer rettferdig og ansvarlig produksjonssystem.
56 Hits

Hva betyr det å være Beautiful Confident?

I dagens verden er det så lett å bli fanget i et samfunn som stadig påminner oss om ideelle skjønnhetsstandarder. Vi blir bombardert med perfekte bilder på sosiale medier, i magasiner og på TV, og det kan være vanskelig å føle seg vakker og selvsikker i eget skinn. Men det er på tide å endre perspektivet vårt. Å være beautiful og confident handler ikke om å oppfylle andres forventninger eller standarder. Det handler om å omfavne og feire vår egen unike skjønnhet og å være trygg på oss selv. La oss utforske hva det egentlig betyr å være beautiful confident og hvorfor dette er så viktig. Beautiful confident handler om å ha en dyp forståelse av at skjønnhet kommer i alle former, størrelser, farger og bakgrunner. Det handler om å akseptere og elske deg selv akkurat slik du er. Selvfølgelig betyr det ikke at du ikke kan jobbe med å forbedre deg selv eller sette mål for personlig utvikling. Men det handler om å verdsette deg selv og din egen skjønnhet i alle faser av reisen. Når du er beautiful confident, stråler du av indre glede og selvtillit. Du sender ut positive signaler og tiltrekker deg andre som også er i stand til å sette pris på deg for den du virkelig er. Du er i stand til å utstråle autentisitet og tiltrekke deg mennesker som virkelig er verdt tiden din. Ved å være tro mot deg selv, skaper du en aura av selvsikkerhet som er uimotståelig. Beautiful confident handler også om å bryte ned samfunnets skjønnhetsstandarder. Det handler om å utfordre stereotyper og sette pris på mangfold. Ved å omfavne din egen unike skjønnhet, kan du inspirere andre til å gjøre det samme. Du kan være en rollemodell for andre som trenger å se at det finnes alternativer til den perfekte fasaden som ofte blir presentert for oss. Det er viktig å være beautiful confident fordi det gir oss frihet. Når vi omfavner vår egen skjønnhet og bygger vår selvtillit, blir vi mindre avhengige av andres meninger og standarder. Vi kan leve våre liv med stolthet og glede, og vi kan oppnå våre drømmer uten å bli hindret av usikkerhet eller tvil. Beautiful confident gir oss muligheten til å være autentiske, strålende versjoner av oss selv.
116 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på