fbpx

Min bestevenn har bursdag idag!

God kveld til alle mine flotte lesere!
 


Dette innlegget ble postet litt senere enn det jeg hadde forventet, men bedre sent en aldri eller hva? Hehe! 

Idag har nemlig min mamma bursdag!! ♥ Det har vært en veldig koselig dag og feiring selvom det ble litt rolig, da formen til mamma ikke var helt på topp. Så bedre feiring blir det senere. 
Så da var det ned på sentret i nærheten av her jeg bor å fikse gave. Det ble en blomsterbukett, et fint kort og et gavekort som hun kan kjøpe seg noe fint for! Jeg skulle også ta hun med ut å spise, men det får vi ha til gode! 

Jeg må også bare skrive at jeg er så utrolig glad for at jeg har mammaen min i livet mitt. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Hun er min klippe, min bestevenn, støttespiller og helt ♥ Mamma får meg alltid til å smile og får meg i godt humør selv i vanskelig dager. Hun gir meg alltid motivasjon til å stå på og for at jeg alltid skal huske at jeg kan få til alt jeg bestemmer meg for!! 

Uten henne i livet mitt vet jeg virkelig ikke hva jeg skulle gjort! Så det er viktig å vise/si til de du bryr deg om at du er glad i dem og at du setter pris på å ha de menneskene i livet ditt, du vet aldri hva som kan skje dagen etterpå ♥Ønsker alle en god natt og håper dere får en fantastisk helg ♥ 
Nå er det jo FREDAAAG!! 

Ønsker du eller vet du om noen som kunne tenkt seg et samarbeid? Gjerne kontakt meg på email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gjerne følg meg på instagram: madeleinedenice

Facebook: MadeleineDeniceOlsen

Tusen hjertelig takk for at dere bruker tid på å lese innlegget og følge meg på reisen, det betyr mer enn ord kan beskrive. 

God klem fra meg til deg ♥

Dagens quote: Think like a queen. A queen is not afraid to fail. Failure is another stepping stone to greatness!


 

Presseoppslag i Extraavisen
Bamble, mitt lille paradis på jord
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på