fbpx

Min første photoshoot

Hei alle sammen! 

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg har oppdatert dere! De siste ukene har egentlig gått til skolearbeid og forberedelser i konkurransen. Har blant annet hatt min første photoshoot forrige uke, noe som var kjempegøy. Ble veldig fornøyd med resultatet også, så det var med andre ord en vellykket shoot. Her er noen av bildene: Bildene er tatt av fotografen: Andreas Buarø. Han er en veldig dyktig fotograf, og jeg vil anbefale dere til å ta en titt innom hjemmesiden hans: http://buaro.no

I
 tiden fremover er det veldig mye som skal gjøres. Har blant annet fem eksamener til jul, pluss at jeg har satt meg noen mål jeg skal klare å gjennomføre i forbindelse med konkurransen. Jeg skal innrømme at jeg kjenner på stresset, men samtidig syns jeg det er veldig gøy å ha noe å gjøre. Så lenge jeg jobber målrettet og utnytter tiden godt fremover, skal det gå veldig fint. Ser fram til å se hvordan ting ligger an om noen uker. 

Dere får ha en fin uke videre! 

Lik gjerne facebooksiden min: https://www.facebook.com/Carolinebirkelundmissn17/

 

 

 

Frivillig arbeid for Dyrebeskyttelsen
KONICHIWA NORGE!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på