fbpx

KONICHIWA NORGE!

Heisann! 

Nå har jeg vært i Japan i 10 dager og det er bare 9 dager igjen til den prestisjefylte finalen går av stabelen i digre Tokyo Dome Stadion. Konkurransen er veldig hard her nede, vi har lange dager proppfulle av spennende aktiviteter og mye reising. Det at man er sliten til tider er ikke noe å klage på for vi blir behandlet så godt av de varme og hyggelige menneskene her i Japan.

Vi er stadig vekk på reiser rundt omkring og hittil har vi vært i Tokyo, Nikko, Niigata og Saitana. I morgen går turen sørover, men navnet på stedet er ikke oppklart enda. Før jeg reiste nedover ante jeg ikke at vi kom til å reise og oppleve så mange nydelige steder, så til neste års deltager, ta med deg et kamera!  

I Miss Norway var jeg en diger linselus, men her nede er 80% av jentene linseluser så det er nesten en kamp om å få stå i ''det gyldne snitt'' på bilder haha. Man må være så takatisk, bestemt og mentalt sterk for å vises blandt alle de vakre jentene her nede. Enkelte ganger som når vi var på frokost TV er det enten organisasjonen, sponsorer eller i dette tilfellet TV teamet som bestemmer hvor vi skal stå. 
Romkameraten min er Miss Slovakia og vi er som yin og yang, og alltid sammen på eventer om vi vil det eller ikke hehe. Jeg er veldig glad for at jeg fikk akkurat henne som romkamerat for vi har veldig lik humor, tenker likt og kommer godt over ens.

I går var vi i Saitana og bsøkte mange steder, bladt annet en skole. Der ble vi møtt med hylende jenter, rødmende gutter og et stort korps! Jeg gikk inn som nr. 2 og fikk nesten SJOKK da de åpnet dørene og korpset begynte å spille. Det var så stort at jeg nesten felte en tåre! Etter velkomsten ble vi fordelt i grupper og jeg alene ble fraktet til et koselig lite klasserom med dyktige japanske studener. Jeg pressenterte meg selv, de stilte meg spørsmål og deretter gikk turen videre rundt på skolen. 
Gruppen på bildet under viste meg rundt på skolen sin og delte sine historier om byen sin og deres ønsker og drømmer med meg. Det ble til og med signering av autograf, noe jeg ikke var forberedt på haha! På slutten av omvisningen hadde vi en japansk te seremoni, hvor jeg fikk vise frem hva jeg kunne om deres kultur. Her nede er det regler på hvordan du tar i mot en kopp med te, hvilken vei du skal snu den, hvor mange ganger du skal snu koppen og hvor mange slurker du skal ta. Dette forventet de ikke at jeg kunne, så der fikk jeg imponert litt haha!

 

 

Min første photoshoot
Mitt første intervju
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på