fbpx

Min Skin care routine morgen!

badekpe

MIN MORGEN RUTINE

 

Happy Lørdag! ♥

I dag tenkte jeg å si hva jeg bruker i min morgen skin care routine, dette er noe jeg gjør hver morgen enten jeg har planer eller joggebukse dag på sofaen. Her kommer min morgen rutine så følg med!

  1. Cleanser- Jeg starter ALLTID dagen med å vaske ansiktet. Denne er noe du burde gjøre uansett kjønn! Tenk på alt støv, hudceller og rester som har samlet seg på huden din i løp av natten.  

  2. Toner - Jeg pleier og bruke en toner med hassel som hjelper ved roe ned ansiktet og bevare fuktigheten. Toneren hjelper også å forberede ansiktet på serum. 

  3. Serum - Jeg bruker et serum med niacinamide + panthenol akkurat nå, jeg bytter ofte serum etter hva huden min trenger. Dette kan variere fra vær, klima og hormoner. Etter serumet har jeg startet og teste ut Renu 28 som vi ble presentert for på Beauty Camp. 

  4. Solkrem- Det siste trinnet i morgen rutinen min er SOLKREM! VIKTIG,VIKTIG. Jeg bruker normalt 30 hvis det er overskyet og 50 hvis det er sol. 

Dette var min morgen hudpleie rutine! Senere i kveld kommer det kveldsrutinene min så det er bare og glede seg♥

Bruker du noe av det samme som meg? 

Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

 @fotothorsen


Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Sparkesykkeltur
catwalk trening!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på