fbpx

Mine første mediaoppslag!

 

Hei og god søndagskveld alle sammen!

Etter jeg offentliggjorde min deltakelse i Miss Norway har tilbakemeldingene vært mange og engasjementet stort. Jeg ønsker å takke alle som har sendt meg meldinger med lykkønskninger og fine ord. Jeg blir helt rørt av alt det fine dere skriver, og ikke minst at dere tar dere tiden til det. Jeg setter utrolig stor pris på hver og en av tilbakemeldingene. 


 

Les intervjuet om meg i nettavisen iHarstad

Mens pizzaen stod i ovnen og helgeroen hadde senket seg, ringte telefonen min på fredagen. Det var fra en journalist fra nettavisa iHarstad. Han startet samtalen med å si at han hadde fått med seg at jeg var deltaker i Miss Norway, og lurte på om jeg kunne tenke meg å svare på noen spørsmål. Dette var ikke en samtale jeg hadde ventet her jeg stod på kjøkkenet og laget middag, så sommerfuglene meldte raskt sin ankomst. 

Journalisten var veldig hyggelig og vi hadde en fin samtale. Han spurte meg blant annet om hvorfor jeg meldte meg på og hva som skjer videre i konkurransen. 

 

Les hele intervjuet Her 

 


 

Jeg ble også publisert i Fremover

Det var ikke bare nettavisen iHarstad som ønsket å publisere reportasjen om meg, les hva som står i Fremover Her


 

Enda en reportasje i nettavisen, iHarstad 

Helgens mediaoppslag skulle ikke ende der, for i dag våknet jeg opp til enda en reportasje som fikk min oppmerksomhet. 

Les hele intervjuet fra nettavisen iHarstad Her.

 

 

Så utrolig artig og hyggelig -og ikke minst nytt og rart, at journalistene ønsker å skrive om meg. Dette viser at engasjementet er stort for konkurransen, og jeg gleder meg til veien videre. 

 

 

 

 

 

 

Min Hjertesak - Kronisk Sykdom
LIASTUA
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på