fbpx

Miss Universe 2017 – Las Vegas

Da er jeg tilbake til Norge etter et eventyrlig opphold i Las Vegas for å deltatt i Miss Universe 2017. Mange lurer kanskje på hvordan opplegg vi har hatt, og hvordan opplevelsen var. Jeg har vært med på intervjuer, fotoshooter, eventer rundt om i byen, møtt 92 fantastiske kvinner fra hele verden og stått på scenen, Axisi forran over 500 millioner mennesker. 

Det hele startet med og bli tatt godt i mot av en super glad superviser som heter, Monie sammen med Miss Sør Afrika som hadde rom rett over meg. Min romkamerat var Miss Svergie. Vi kom hverandre nært og kommer til å holde god kontakt etter denne turen. Denne dagen gikk vi igjennom registrering fra helsekontroll, biografien våres, intervjuer, fotoshooter for merkevarer, styling av hår og makeup og prøving av kjole, smykker, bikini og sko. Jeg var heldig som klarte og bli ferdig med alt den første dagen, slik at jeg kunne hvile ut de to neste dagene, mens de andre deltagerne gjennomførte samme program. Vi var 92 deltagere som var delt opp i grupper, der hver gruppe hadde en superviser som hjalp oss med å gjennomgå program dag for dag. Min gruppe var Svergie, Sør Afrika, Namibia, Israel og Portugal. Det og møte kvinner fra hele verden er veldig interessant. Vi får mulighet til å lære hverandres språk, kultur og ikke minst bli kjent med hverandre og knytte bånd. Jeg merket med en gang da jeg møtte min gruppe at vi kom godt overens alle sammen. Vi var deltagere i fra 18-28 år, der mange av dem hadde gode utdannelser som lege, tannlege og har gjort store veldedeighetssaker. Jeg må si at jeg ikke merket så godt til den store aldersforskjellen, og vi alle var der for en grunn, som gjorde at det sosiale samværet gikk lett.  

Videre har jeg vært rundt om i den fine byen på besøk hos flere forskjellige restauranter og oftest dro vi direkte på show senere på kvelden.Vi har vært på utflukter og har gjort veldedighetsarbeid. Vi har pakket poser med mat som skulle deles rundt til skoler og familier. Vi tok parishjul for å se utsikten over Las Vegas. Under hele oppholdet tenkte jeg ofte på familien og venner hjemme i Norge og Vietnam som støttet meg på det sterkeste. Det ga en trygghet når jeg viste at bekjente fulgte meg, og ikke minst familien min som kom helt ned til Las Vegas for å se meg på scenen. 

Mange forestiller seg at det er veldig hardt og være med på denne konkurransen, og det er det. Når du først skal på et event, så må du prestere så godt som mulig, fordi det er den sjansen du har for at du kan skille deg ut for dommerene. Miss Universe vil ha en vinner som kan omgås med unger, hun skal være jordnær, sosial, hyggelig, ha god personlighet og smart. Jeg må si at alle 92 deltagerne var hyggelige, snille og smarte. Rett før finaledagen så hadde vi ingen aning om hvem som skulle bli trekt ut til top 16. Tiden bestod ofte av koreografi øving på scenen. Det var mye og øve inn, slik at det var viktig og skrive notater og følge nøye med under treningen. 

Noen dager før finaledagen hadde vi preliminery, der vi representerer oss selv og landet, viser bikiniwalk og aftenkjolen. Ut i fra dette og et intervju trekker dommerne ut topp 16. Vi fikk ikke vite hvem de topp 16 var før vi sto på scenen den 26.nov (finaledagen). Vi har vist våres nasjonalkostymer, noe som var veldig spennende og morsomt. Så utrolig mange forskjellige og giga store kostymer som er frakten jorden rundt. I år representerte jeg en is/viking gudinne, som er inpirert av våres historie og vinterstid.

 

Tilslutt var det Sør Afrika, Demi som gikk av med kronen. Jeg er så glad på hennes veiene, da jeg og hun ble ganske godt kjent under dette oppholdet. Det gir meg en helhetlig god følelse når jeg vet at en god person går av med seieren. Det var virkelig velfortjent . Jeg vet selv at jeg har jobbet hardt og gitt alt jeg kunne hele veien, noe som gjør at jeg er fornøyd. Jeg har vært meg selv, lært utrolig mye og vokst stort på denne reisen. Dette gir meg en ny start og nye dører vil åpne seg. Ser frem til å møte Demi og de andre jentene igjen. 

Når jeg sitter på flyet og er klar for hjemreisen sitter man igjen med en veldig rar og litt tom følelse. Etter å være med 92 kvinner hver dag i to uker, til og være alene på rommet og kan gå rundt hvor jeg vil alene, var en stor overgang. Det kjennes litt tomt, men tenker på at nå har fått venner nesten over hele verden som jeg kan reise til og lære enda mer. Noe som har utfordret meg på denne turen er engelsken, fordi tidligere har jeg ikke vært så god i engelsk. Under oppholder har jeg pushet meg til å prate engelsk under intervjuer og i det sosiale samværet. Jeg føler jeg har vokst mye på denne reisen. Dette er også min første reise helt alene, så nå føler jeg at jeg kan reise over alt på egenhånd.

Det var godt og komme hjem til snø og julefølelse. Samle familien igjen og forberede enda en fin julekveld med gaver og familiekos. Nå skal jeg lande litt, jobbe med det jeg har og ta en liten ferie før neste reise står for tur. Videre skal jeg jobbe med organisasjonen Miss Norway. Veilede og støtte de nye deltagerne til 2018. Starten av januar reiser jeg til Los Angeles, fordi jeg har en hovedrolle i en kortfilm som skal publiseres verden rundt, gjennom en filmfestival. Jeg må også ta en tur til New York for å møte prinsessen Demi som nå er kåret til Miss Universe 2017. Fremover har jeg planer om å studere markedsføring, ettersom dette året her virkelig har inspirert meg innenfor det. Etter Miss Norway og Miss Universe, så har jeg funnet ut hva jeg brenner for og vil jobbe med i fremtiden. Den store fremtidige planen blir da  forhåpentligvis å reise rundt på oppdrag som modell og jobbe med markedsføring for store sponsorer. Det blir spennende å se hvilke dører som åpner seg fremover. Følg med videre, dette er bare starten. Følg med på presseoppslagene og videobloggingen min gjennom Glomdalen her jeg forteller litt mer (link nederst).

Har du vært innom min:

Instagram:Missnorway2017_kaja

Snapchat:MissN2017-kaja

Glomdalen:https://www.glomdalen.no/sok?query=kaja&tags= 

P4: http://www.p4.no/det-gode-liv/her-har-hun-nettopp-blitt-karet-til-verdens-vakreste-kvinne-i-2017/artikkel/718459/

 

Tusen takk for en fantastisk opplevelse Miss Universe og Miss Norway organisasjon! 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Julens magi
Julegave tips
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på