fbpx

Julegave tips

thumbnail_unnamed

:Sponset innlegg:
Julen er en hektisk tid, og det å finne ut av julegaver kan være vanskelig til tider alle har forskjellige behov, men de færreste ønsker seg noe. Jeg har nå kommet opp med ett tips til en gave som passer alle og enhver.

Jeg regner med det er mange der ute som sliter med en hektisk hverdag, og til og med tiden man skal bruke til å slappe av går i planlegging, rydding, og alt mulig annet som skal gjøres i løpet av en dag. Stress er en stor faktor i hverdagen, men det er mulig å koble av litt innimellom.

Jeg anbefaler alle å bestille seg en spa time hos WellMed.
Forrige uke var jeg på massasje time hos WellMed, som tilbyr en av de beste massasjene i byen. Der fikk jeg en fantastisk Aroma massasje. Massasje terapeuten var utrolig dyktig. Hun har 20 års erfaring, og vet nøyaktig hva kroppen trenger, og ikke minst hvor kroppen trenger det. Det føltes ut som alle problemene, knutene og alt stresset bare ble presset ut av kroppen. I en time var det bare tid for å slappe av, tømme hodet og nyte tiden man hadde for seg selv, hvem trenger vel ikke en sånn dag? Jeg kjente at jeg synes i alle fall at dette var en stor nødvendighet for å samle ny energi, og for å samle tankene igjen i en hektisk hverdag. Jeg regner med at det er fler der ute som kunne trengt en slik time.

WellMed tilbyr gavekort, og dette er en perfekt julegave til en du er glad i enten det er kjæreste, mor, far, eller hvem som helst andre. WellMed har ett godt utvalg av forskjellige massasjer og tilbyr alt fra Aroma til idrettsmassasje. Du finner dem i Åsane i Bergen, eller på nettsiden deres hos wellmed.noVedlagte bilder er tatt av Toma Nava

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Miss Universe 2017 – Las Vegas
Snart Jul - En nisse med hijab
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på