fbpx

Misse forbredelser på glattisen

Misse forbredelser på glattisen

/Foto: Steinar Dahl/

 

Hei alle sammen!

 

I dag hadde jeg to photoshoots, den første begynte ganske så tidlig. Vi var i en nydelig park i Skien, som vanligvis kun er åpen fra mai men vi fikk slippe inn for photoshooten. Det var isglatt i hele parken så var vanskelig å komme seg fra location til location i parken. Det ble heler sunket i gjørme og det var iskaldt i en sånn tynn kjole. Men det var verdt det for bildene ble så utrolig fine. Steinar Dahl er en dyktig fotograf som jeg har jobbet med tidligere.

 

Så var det å sette seg inn i en varm bil og dra hjem en tur. Der fikk jeg i meg noe rask mat før jeg ordnet meg for neste shoot som var klokken seks. Da dro jeg til studioet til Gunnar Kleppe. Det ble veldig bra bilder og jeg er veldig fornøyd med resultatet til begge photoshootene.

b2ap3_thumbnail_Foto-Gunnar-Kleppe.jpg

/Foto: Gunnar Kleppe/

 

 Jeg var også på et lite intervju med Porsgrunns Dagblad (PD) i går. Det kom ut i avis og på nett i dag, følte det gikk ganske bra.

b2ap3_thumbnail_pd.PNG

 

Nå er jeg pakket og klar til avreise til Bergen i morgen tidlig. Er masse forberedelser til missekonkurransen planlagt, så blir en liten «Misse-Tur».

 

 

Ha en flott kveld videre!

 

Intervju med utrop og danse trening
• Når motivasjonen stiger 1000 hakk opp •

Relatert

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på