fbpx

Mitt beste tips til Blondiner!

Sponset

Har du blondt hår? Naturlig, eller bleket? Da skal jeg dele mitt beste tips med deg!

Blondt hår kan få gulskjær i seg enten det er naturlig blondt eller bleket. Er du en av dem som bleker håret kan det også bli ganske skadet etter hvert. Du må kanskje bruke en toner i håret, og de aller fleste av oss bruker vel blåshampo for å holde fargetonene i håret i sjakk. 

Hva med en serie med hårprodukter som er spesialutviklet for blondt hår? En serie som er mere skånsom mot håret enn de tidligere produktene du har brukt, som også hjelper deg med å bekjempe gultoner i håret, gjøre håret glansfult og reparerer hårenes skjellag? 

Ja! Det finnes en hårprodukt serie som gjør alt dette!

Omniblonde.

Jeg har testet ut noen av produktene, og jeg elsker dem! Håret mitt merker virkelig forskjell på shampoer og balsamer. Etter en balsam kan det føles silkemykt helt til neste vask. Med en annen balsam føles det ikke glatt når man drar fingrene gjennom og det bare floker seg hele tiden. Det er stor forskjell på produkter! Omniblond gjorde håret mitt silkemykt og glatt gjennom hele dagen. Mange timer etter det ble børstet kunne jeg enda dra fingrene gjennom håret uten at de stoppet i en eneste floke. Håret føltes like glatt som før jeg startet å bleke det. Hvor fantastisk er ikke det?!

Om du ikke har prøvd Omniblonde enda, anbefaler jeg virkelig å prøve det! Du får kjøpt produkter fra Omniblonde hos Pryd Frisør i Kristiansund!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Den store dagen er her
Radio på sparket
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på