fbpx

Den store dagen er her

Foto: Momoko

I dag er dagen jeg har ventet på og gledet meg til endelig her. Det er klart for finale i Miss Norway 2022, og som jeg gleder meg! For min del startet jo reisen allerede i januar 2021. Da fikk jeg beskjeden om at jeg var videre som deltager i Miss Norway 2021. Jeg husker så godt hvor spent og glad jeg ble av å få beskjeden. Tenk at jeg skulle få lov til å være med på noe så gøy. At jeg tok valget om å melde meg på Miss Norway har jeg aldri angret et sekund på, fordi det har vært helt magisk. Gjennom hele fjoråret jobbet jeg beinhardt med konkurransen, samtidig som jeg fullførte bachelorgraden min. Det ga meg glede, overskudd og selvtillit å jobbe for å fremme mitt budskap og å hjelpe andre på veien. Jeg jobber for å få slutt på mobbing og ensomhet gjennom å fremme viktigheten av åpenhet og inkludering, fordi jeg har troa på at verden skal bli et mer åpent og inkluderende samfunn. Til slutt endte jeg på en fjerdeplass i fjorårets finale, og jeg kunne ikke vært mer stolt over meg selv og alt jeg hadde lært og oppnådd på veien mot finalen.

Her er jeg på beauty camp i juni hvor vi forberedte oss til dagen i dag

Påskeferien ble tilbragt på Huk, og jeg hadde en kjempemorsom shoot i vårværet. Foto: Freydis fotograf

Her jobber jeg frivillig hos Gjenbruk på Løken med å brette tekstiler og rydde i butikken

Her er jeg i genser strikket i garn fra Lenaz på Løken. Foto: André Stang Erlingsen

Foto: Vahdat Rahimi

Drømmekjolen fra Wafa Brudekjole. Foto: Vahdat Rahimi

Da jeg gikk av scenen i august i fjor følte jeg meg ikke helt ferdig med Miss Norway, og etter mye tenking bestemte jeg meg for å søke en gang til. Jeg var så heldig å nok en gang få være med, og nå står jeg her igjen på finaledagen. Når jeg ser tilbake på meg selv da jeg startet denne reisen i januar i fjor, og frem til nå, ser jeg en enorm utvikling. Jeg har en annen selvtillit og en annen glød enn hva jeg hadde før.

Foto: Momoko

Jeg må rette en stor takk til alle som har vært med meg og støttet meg på denne reisen. Tusen takk til familien min og vennene mine som virkelig har heiet meg frem. Dere har sett hvor mye dette betyr for meg, og jeg setter pris på tålmodigheten og støtten deres. Tusen takk til alle frivillige organisasjoner jeg har fått jobbet sammen med, og menneskene der for å være rause og inkluderende. Dere inspirerer meg! Tusen takk til alle fotografer jeg har fått lov til å jobbe sammen med. Jeg har lært masse nytt av dere alle, og føler virkelig jeg har fått fremgang foran kameraet takket være dere. Takk til pressen som har skrevet om meg og hjulpet meg med å nå ut med det jeg har på hjertet. Jeg har fått overveldende mange positive tilbakemeldinger fra folk som har lest om meg i avisa eller hørt meg på radio som kjenner seg igjen i historiene mine og som støtter meg, og det betyr så mye. Da jeg deltok i fjor hadde jeg sju fantastiske samarbeidspartnere, og tre av disse valgte å følge meg videre også i år. Tusen takk til Issy Makeup Store, Lenaz og Hannes Hud Fot og SPA for at dere har troa på meg og ville være med videre på denne reisen. Jeg har også vært så heldig at jeg har fått lov til å jobbe med Wafa Brudekjole og Face 2 Face Beauty Bar i år, og det har vært en sann drøm å få jobbe med dem. Også må jeg rette en stor, stor takk til alle som har stemt på meg! Hver eneste stemme betyr masse, så tusen takk.

Nå er det bare å senke skuldrene, på med kjolen og hælene i kveld, også er det showtime. Foto: Momoko

Gjennom denne tiden føler jeg at jeg har fått brukt min stemme til å skape bevissthet og spre positivitet, som var målet mitt. Jeg har også fått masse nye bekjentskaper og venner for livet, som kommer til å være med meg fremover. Miss Norway har gitt meg mestringsfølelse og troa på at man kan klare hva som helst. Så lenge man jobber hardt og har troa på seg selv er alt mulig.

Tusen takk for meg!

Julie

Vinnere Miss Norway 2022
Mitt beste tips til Blondiner!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på