fbpx

Mitt første intervju

Hei! Det har stått stille en liten stund nå siden jeg har hatt endel å gjøre både på skolen og privatfronten. Men i går sendte jeg en mail til laagendalsposten, og intervjuet er allerede ute på nettavisen sin side. Jeg har faktisk ikke fått lest det selv enda, da jeg har vært på jobb frem til nå. Jeg kommer nok til å komme litt mer i gang etter misseskolen. Er fortsatt litt usikker på forskjellige ting, og som sagt har jeg endel skolearbeid frem til eksamen i november. Jeg har så vidt begynt å tenke på litt frivillige saker innen ting jeg brenner for; så jeg har alt en liten plan om hva jeg kan bidra med på best mulig måte, i forhold til mine egenskaper. 

Hvis dere har lyst til å lese det de har skrevet om meg, er dette linken: http://www.laagendalsposten.no/nyheter/uvdal/mote/malin-kan-bli-miss-norway/s/5-64-257149    -> du må ha en bruker der siden dette er "pluss (+)" nyhet, men om du allerede abonnerer på laagendalensposten i papir har du gratis tilgang. 


Ha en fin kveld! :) 

KONICHIWA NORGE!
Byavisa Drammen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på