fbpx

Moonday....

Moonday....

Mange av dere syns mandag er en kjedelig dag, men det syns ikke jeg. Tvert imot! Mandag for meg er en ny start på uken, med mange nye muligheter. Etter en god natts søvn stod jeg opp med masse energi og med et stort smil i ansiktet, selv om været ikke helt var som mitt humør i dag. Ødela litt, det må jeg få lov til å innrømme... Men, etter en kort skoledag og samtaler med x antall butikker gleder jeg meg til å få tilbakemeldinger på om jeg har fått nye sponsorer/samarbeidspartnere! Etter dette møtte jeg tanten min for kaffe, noe som alltid er like koselig! 

Matlaging, det er noe jeg er kjempeglad i. Jeg vil si at kjøkkenet er noe av det viktigste for meg i et hus/en leilighet, det er egentlig der jeg er mesteparten av tiden.  Elsker å eksperimentere med mat og lage nye oppskrifter som kan føres videre. Got it from my papa!

Dagens rett var veldig enkel, pasta Carbonara med kylling spesial a la Besa. Yummy in my tummy! 

B

''Here's a lesson for every girl out there: Never, ever settle. You may think you aren't gorgeous or smart or have too many insecurities to count. But there is going to be someone in the world who truly loves you for you. Don't ever think that you've got to put ut with some boy's rudeness because he's the first one in a long time to show some interest. You are all beautiful in your own idividual way, so never lower your standards.''

 

Mobilblogg: sneakpeak from the photo-shoot in Tøns...
Negleforsterking hos Sija - Før og etterbilde
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på