fbpx

Min frisør og sponsor Linda Olufsen! ;)

Linda du er bare best!! :D

I dag møtte jeg nydelige Linda Olufsen for å fikse på sveisen ;) Linda jobber som frisør og makeup artist hos Studio Alf i Lillestrøm! :)) Jeg er veldig heldig som har Linda til å hjelpe meg:))

Linda er kjempedyktig, så nå er jeg i trygge hender! ;)

Her er jeg ferdig klippet og stylet, med Linda til høyre! ;) Det ble kjempe fint, eller hva?? :D

b2ap3_thumbnail_IMAG1335.jpg 

For noen månder tilbake bare måtte jeg klippe håret kort! Jeg hadde fikset og trikset så mye med det at det så ikke ut tilslutt!! Det var ingen glans i det og det var veldig tørt... :( Det lange håret måtte vekk skulle jeg beholde tykkelsen...

Etter å ha vært hos Linda i dag følte jeg at jeg kunne ha det løst igjen! Ikke mer gjemme det i en strikk på toppen av hodet! ;)

 

 

Før bilde: Dette er min naturlige hårfarge den er fin, men det er en slaks "kommunefarge"! Litt mørkere og mer varme i fagen blir fint til sommeren :))                                                                          

b2ap3_thumbnail_IMAG1322-1.jpg

Venter...

b2ap3_thumbnail_IMAG1324-1.jpg

Mens jeg ventet på at fargen skulle sette seg, tittet jeg litt i Magasinet til Studio Alf :) Linda har sminket denne modellen på forsiden av bladet, Waaaww :) Kjempe flott!

b2ap3_thumbnail_IMAG1327_20130513-123543_1.jpg

Linda lurte på om jeg ville hjelpe henne litt å være modell for henne og Studio Alf! Det takket jeg selvfølgelig ja til!! :D 

 

Tuuuuusen takk Linda for hjelpen idag! Jeg føler meg sååå fin nå! Utrolig hvor mye håret har å si for hvordan man føler seg, eller hva? ;)

Negleforsterking hos Sija - Før og etterbilde
2 Nye sponsore på en dag yes =)
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på